Căutare Live

Ultima poză cu Sir Sean Connery. Cum a fost surprins starul înainte să se stingă din viață

Sir Sean Connery își ține soția de mână în ultima fotografia a cuplului, realizată cu câteva luni înainte ca el să se stingă din viață.

Sir Sean Connery își ține soția de mână în ultima fotografia a cuplului

Profimediaimages.ro

Momentul imortalizat a fost unul deosebit pentru pereche și anume aniversarea a 45 de ani de căsnicie.

Imaginea de pe 6 mai a fost publicată chiar de către soția actorului, care a dezvăluit modul în care demența i-a afectat ultimii ani din viață.

Citește și: Sir Sean Connery, marele James Bond, a murit la vârsta de 90 de ani. Moartea sa ridică semne de întrebare

”Nu a mai fost viață pentru el. În cele din urmă, nu a mai fost capabil să se exprime. Cel puțin a murit în somn și a fost atât de liniștit. Am fost cu el tot timpul și tot a reușit să se furișeze. Este ceea ce-și dorea. Era un bărbat model. Va fi foarte greu fără el, știu asta”, a spus ea.

Cine este Micheline Roquebrunes, soția lui Sir Sean Connery

Sean Connery s-a cununat cu Micheline în cadrul unei ceremonii private în Gibraltar, în luna mai a anului 1975. Se întâmpla la cinci ani după ce s-au cunoscut la un turneu de golf din Maroc.

Micheline fusese deja căsătorită de două ori și Sean se despărțise de prima lui soție, Diane Cilento.

Citește și: Moartea lui Sean Connery a prăbușit lumea filmului. Reacția producătorilor ''James Bond'' a uimit întreaga lume

Soția lui Sir Sean Connery este pictor, iubește golful și teatrul. Piesa sa de pe Broadway a câștigat un premiu Tony.

Moartea lui Sean Connery a prăbușit lumea filmului. Reacția producătorilor ''James Bond'' a uimit întreaga lume... Filme romantice din anii ’80 și ’90 pe care oricine trebuie să le vadă măcar o dată în viață...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri