Căutare Live

VIDEO! A aparut cel de-al doilea trailer pentru "Pirates of Carribean - On Stranger Tides"

Producatorii au ales sa difuzeze cel de-al doilea trailer al mult asteptatului "Pirates of The Carribean - On Stranger Tides" intr-o pauza publicitara din timpul finalei campionatului de fotbal american Super Bowl

Cum arata un film din seria Piratii din Caraibe fara Orlando Bloom si Keira Knightley? Este Jack Sparrow diferit fata de cum l-am putut vedea in productiile anterioare? Puteti afla mai multe din cel de-al doilea trailer care ne dezvaluie ceva mai mult despre aventurile lui Jack Sparrow alaturi de sirene, zombies si piratul Barba-Neagra.

O putem vedea pe Angelica, interpretata de Penelope Cruz, care i se alatura lui Jack in cautarea Fantanii Tineretii. Barba-Neagra, jucat de Ian McShane, promite sa fie un personaj controversat iar Jack este doar... Jack. In poveste apare si o sirena (Astrid Berges-Frisbey), care pare ca are nevoie sa fie protejata de un tanar misionar (Sam Claffin). "Pirates of The Carribean - On stranger Tides" va avea premiera in luna mai a acestui an.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Hepta

"Pirates of The Carribean - On Stranger Tides" - al doilea trailer... Regina Elizabeta a II-a, impresionata de filmul "The King's Speech"...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri