Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Ai bilete la Electric Castle și nu mai poți ajunge? Dă-le pe Exchange Platform

Biletele la Electric Castle 2019 sunt nominale, astfel că poate fi dificil pentru cei care le-au achiziționat să le schimbe. Exchange Platform Electric Castle este soluția pentru astfel de situații, pusă la dispoziție chiar de organizatorii festivalului

Electric Castle 2019

Biletele la Electric Castle 2019 sunt nominale, astfel că poate fi dificil pentru cei care le-au achiziționat să le schimbe. Exchange Platform Electric Castle este soluția pentru astfel de situații, pusă la dispoziție chiar de organizatorii festivalului

Cea de-a șaptea ediție a festivalului Electric Castle are loc în perioada 17-21 iulie 2019 pe domeniul Castelului Banffy din Cluj. Headlinerii în acest an sunt Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, Bring Me The Horizon și Limp Bizkit.

Organizatorii Electric Castle au pus la dispoziție Exchange Platform - Platforma de schimb-pentru situații neprevăzute, în care posesorul biletului nu mai poate participa la eveniment, iar numele posesorului de bilet nu se mai poate schimba.

Exchange Platform Electric Castle. Cum se folosește?

Regulament Platforma de schimb - Exchange Platform Electric Castle

  • Tranzacțiile în cadrul Platformei de schimb - Exchange Platform Electric Castle- se încheie în mod liber de către utilizatori, deținătorii de bilete fiind cei care au dreptul să stabilească valoarea cu care le oferă.
  • Deținătorii sunt cei care decid, în mod liber, persoana către care înstrăinează bilețele, dintre ofertele înregistrate prin intermediul Platformei de schimb - Exchange Platform Electric Castle.
  • Orice tranzacție privind bilețele din cadrul Platformei de schimb se va face strict între deținătorul biletului și cumpărător, Electric Castle neavând calitatea de intermediar sau parte în înțelegerea și/sau tranzacția părților.
  • În urmă încheierii tranzacției, Electric Castle va emite un nou bilet valabil, iar vechiul bilet va fi anulat, însă doar după ce s-a achitat taxa de procesare. Electric Castle garantează valabilitatea biletelor astfel emise.
  • Tranzacția se consideră încheiată din perspectivă Electric Castle, la momentul la care se achita taxa de procesare, iar orice reclamație ulterioară cu privire la tranzacție nu va mai putea fi luată în considere.
  • Este interzisă postarea în spațiul public (online sau offline) a linkului generat de Platformă de schimb pentru vânzarea biletelor.

Citește și: Electric Castle 2019. Prețurile la bilete și cazare au explodat pe site-urile de anunțuri

Cum poți schimba biletele Electric Castle prin Platforma de schimb - Exchange Platform

  • Exchange Platform Electric Castle pentru posesorul biletului:

1. Loghează-te pe www.electriccastle.ro/my-account/exchange
2. În dreptul biletului pe care nu îl mai folosești, apăsa butonul de “list to marketplace”, acesta va fi listat că
disponibil în platformă de schimb.
3. În cazul în care există o persoană interesată de biletul tău, vei primi un e-mail cu datele de contact ale persoanei respective.
4. Contactează persoană respectivă pentru a stabili detaliile schimbului.
5. După ce ați stabilit și agreat de comun acord condițiile, apăsa butonul de “generate exchange link” și trimite-i persoanei interesate link-ul respectiv.
6. După ce cumpărătorul va plăți taxa de procesare, vei primi un e-mail de confirmare a plătii astfel efectuate.
7. Intră pe www.electriccastle.ro/my-account și apăsa butonul de “send to buyer”.

  • Exchange Platform Electric Castle pentru cumpărătorul biletului:

1. Loghează-te pe www.electriccastle.ro/my-account/exchange
2. Alege biletul pe care îl dorești și apăsa butoul de “contact seller” – un e-mail va fi trimis automat către deținătorul biletului, care va fi informat cu privire la intenția ta.
3. După ce ești contactat de către deținătorul biletului, stabiliți și agreați de comun acord condițiile.
4. Roagă-l pe deținătorul biletului să îți trimită link-ul și accesează-l.
5. Completează noile date care vor apărea pe bilet.
6. Plătește taxa de procesare.
7. Biletul nou este generat, însă este tot în contul deținătorului inițial, acesta trebuie să finalizeze operațiunea de schimb prin apsarea butonului “send to buyer”
8. Acum biletul este al tău și îl poți downloada din contul tău de pe www.electriccastle.ro/my-account/orders

Citește și: Electric Castle 2019. Program pe zile, artiști, locație, cazare și transport

Castelul Banffy, locația Electric Castle, cel mai bântuit loc din România? Ce zic legendele locului?