Concert Deep Purple la Cluj Napoca, în 2019. Ce preț au biletele

 
+2 click pentru
galerie

Celebra trupă rock Deep Purple va susține un concert, în premeiră, Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019, în Sala Polivalentă. Biletele au fost puse deja în vânzare pentru fanii Deep Purple și ai muzicii celebrei trupe britanice. 

Bilete la concertul Deep Purple de la Cluj Napoca sunt puse în vânzare, începând de joi, 11 aprilie 2019, ora 11.00. 

Preț bilete concert Depp Purple Cluj Napoca

Pentru concertul Deep Purple de la Cluj-Napoca, biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la mai multe categorii de preţ: între 130 şi 400 de lei. 

Trupa Deep Purple, formată din Ian Gillan (voce), Ian Paice (baterie), Roger Glover (bas), Steve Morse (chitară) şi Don Airey (clape) a susținut ultima oară un concert în România,  la Bucureşti, în 2017.

Muzica rock Deep Purple, sute de milioane de albume vândute

Deep Purple a fost înfiinţată în Hertford, Anglia, în 1968. Între muzicienii care au făcut parte din grup, de-a lungul timpului, se numără Jon Lord (clape), Ritchie Blackmore (chitară, cofondator) şi David Coverdale (voce).

Trupa a fost inclusă, în 1975, în Guinness Book of World Records, ca „cea mai zgomotoasă formaţie din lume”.

Albumele grupului au fost vândute în peste 120 de milioane de copii în întreaga lume. Între cele mai importante apariţii discografice semnate Deep Purple se numără: „Deep Purple in Rock” (1970), „Fireball” (1971), „Machine Head” (1972), „Burn” (1974), „Stormbringer” (1974) şi „Perfect Strangers” (1984). Formaţia a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2016.

Cel mai recent material de studio al trupei este „Infinite”, apărut în 2017, despre care s-a spus la momentul respectiv că ar putea fi ultimul al grupului. Discul a fost promovat printr-un turneu care a început la Bucureşti în mai 2017 şi s-a intitulat „Long Goodbye”

Trupa britanică Deep Purple va înregistra anul acesta al 21-lea album, potrivit unor declaraţii ale chitaristului Steve Morse, care a sugerat şi că ar putea porni într-un turneu în Statele Unite.

Citește și: Concerte România 2019. Cele mai așteptate concerte în București și în țarăfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI