Căutare Live

Concertul lui Lenny Kravitz la Bucuresti, amanat pentru 2013

Fanii lui Lenny Kravitz sunt complet dezamagiti. Concertul pe care acesta urma sa il sustina pe 28 septembrie in Romania a fost amanat pentru o data inca neprecizata din 2013, din cauza "unor obligatii contractuale ce nu au putut fi inlaturate, ce il retin pe artist in SUA."

Lenny Kravitz se afla acum in New Orleans, unde filmeaza pentru filmul "The Butler", pelicula in care detine un rol principal. Iar din cauza ca perioada filmarilor a fost prelungita, Kravitz trebuie sa ramana in SUA pana ce acestea se vor finaliza.

Cei care au cumparat bilete isi pot lua banii inapoi de la centrele de vanzare de unde au fost achizitionate, incepand cu 23 august pana pe data de 28 august a acestui an, sau le pot pastra, deoarece sunt valabile pentru concertul ce urmeaza sa fie programata.

Foto: Hepta

Trupa Red Hot Chili Peppers a inregistrat un mesaj special pentru romani... Videoclip in premiera la DimiNeatza! Viky Red - "Love you"...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri