Delia s-a întors să facă SENZAȚIE! A lansat o nouă melodie cu videoclip, „Acadele” - VIDEO

 

Cântăreața Delia a lansat, duminică, o nouă melodie cu videoclip, alături de Global Records. Piesa este intitulată „Acadele”.

Muzica și textul sunt semnate chiar de Delia Matache, alături de Alex Cotoi. Producția muzicală este semnată de Alex Cotoi.

Ascultă piesa „Acadele” lansată de cântăreața Delia, jurată „X Factor”, în clipul de mai jos:

Delia se pregătește de spectacolul „Acadelia”. Un show care va întrece toate așteptările, un decor impresionant, o trupă numeroasă de balet, ținute extravagante, 10 aparate laser de mare putere, 130 metri pătrați de ecran led și peste 300 de aparate de lumină inteligentă vor da strălucire show-ului Acadelia, în premieră la Sala Palatului pe 14, 15 și 16 noiembrie.

Acadelia va fi mai mult decât un regat al dulciurilor și al culorilor - va fi un show pentru întreaga familie, presărat cu surprize, emoții puternice, capabile să creeze momente memorabile. Acesta va fi un spectacol dulce atât la propriu, cât și la figurat, pentru că acadelele nu pot lipsi din programul pregătit de organizatori.

În această vară, Delia a lansat împreună cu Grasu XXL priesa „Despablito”, care a fost încă din ziua lansării pe primul loc în Trending. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI