Lansarea celui de-al 15-lea album al trupei Bon Jovi, amânată

Lansarea albumului de studio „Bon Jovi: 2020”, programată pentru 15 mai, a fost amânată, a declarat liderul trupei într-o intervenţie în direct în emisiunea lui Howard Stern, citează Variety.

Jon Bon Jovi a mai spus că va prezenta pe 22 aprilie, la evenimentul online „Jersey 4 Jersey”, la care vor participa, între alţii, Bruce Springsteen şi Halsey, piesa „Do What You Can”, care vorbeşte despre criza provocată de Covid-19, dar şi celebra „Livin on a Prayer”.

În direct din casa lui din New Jersey, muzicianul s-a folosit de ocazie pentru a promova evenimentul caritabil la care vor mai participa Charlie Puth, SZA, Tony Bennett, Kelly Ripa, Jon Stewart, Danny Devito, Whoopi Goldberg, Chelsea Handler şi Chris Rock.

El va fi transmis, de la ora locală 19.00, prin Apple Music şi aplicaţia AppleTV, E Street Radio al SiriusXM, mai multe posturi locale de televiziune şi radio.

Jon Bon Jovi a mai afirmat că cel de-al 15-lea album al trupei va fi lansat la o altă dată decât cea anunţată iniţial şi că David Bryan, membru fondator al grupului, se recuperează după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu câteva săptămâni.

Liderul trupei a spus anul trecut că noul album va aborda teme sociale, va cuprinde cântece inclusiv despre veterani şi stres post-traumatic, despre atacurile armate recente din Ohio şi Texas.

Bon Jovi a concertat în luna iulie 2019 la Bucureşti, în cadrul turneului „This House is Not For Sale”. Acesta a fost al doilea show susţinut de grupul american în Capitală.

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a debutat discografic în 1984, a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv cu un trofeu Grammy şi două American Music Awards. Din formula originală au făcut parte chitaristul Richie Sambora, care a părăsit grupul în 2013, pentru a urma o carieră solo, şi basistul Alec John Such, care a fost dat afară din trupă în 1994.

În 2018, Bon Jovi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Sursa : news.ro

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri