Madonna a implinit 53 de ani, dar nu-si arata varsta

Regina muzicii pop, Madonna, a implinit ieri 53 de ani. In ciuda varstei, diva nu doar ca arata, dar se si poarta ca o adolescenta. Cu o viata care are nevoie de un roman fluviu pentru a fi povestita, Madonna pare sa fi descoperit secretul energiei nesecate.

In 1984, Madonna soca publicul cu hitul "Like a Virgin" si cu tinutele extravagante. Controversele, deja marca Madonna, au ajutat-o sa atinga succesul inca neegalat de vreun artist: 300 de milioane de discuri vandute.

La cei 53 de ani pe care i-a implinit marti, regina muzicii pop continua sa socheze. Refuza sa arate, sa se imbrace sau sa se poarte ca o femeie de 53 de ani.

Cea mai clara dovada ca vedeta refuza sa imbatraneasca este relatia cu dansatorul francez Brahim Zaibat. Paparazzi i-au surprins pe cei doi indragostiti chiar de ziua Madonnei, pe o plaja din apropiere de New York.

Brahim nici nu se nascuse cand Madonna isi incepea cariera, iar mama dansatorului este cu 8 ani mai tanara decat artista. Amanuntele nu au contat insa nici pentru diva, nici pentru tanarul dansator.

In 2010 Madonna si-a serbat ziua la un club din Londra. Presa de scandal asteapta sa descopere unde va avea loc petrecerea din acest an. Iar fanii asteapta sa o revada in turneu.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

Ultimele știri