VIDEO! Adrian Sina: „Concurentii de la X Factor sunt senzationali!”

Aflat in pauza auditiilor megashow-ului X Factor, Adi Sina a profitat de zilele libere si a dat o fuga in America pentru filmarile celui mai nou videoclip al sau, Angel. Dar cum fenomenul X Factor a cuprins intreaga lume, artistul a simtit si peste Ocean nebunia si forta celui mai spectaculos show din istoria televiziunii.

Adrian Sina a revenit de la New York cu un nou look: acum are mustata si perciuni lungi.

Invitat in studioul Observatorului, cantaretul a dezvaluit ca a fost impresionat de amploarea pe care show-ul X Factor a luat-o in Statele Unite: „In momentul in care am intrat in Time Square am vazut o mare reclama : X Factor din septembrie reincepe si la ei. M-am bucurat foarte mult pentru ca perioadele de debut vor coincide."

Fostul component al trupei Akcent a declarat ca abia asteapta sa inceapa concursul si ca acesta „o sa fie wow". Pe concurenti, Adi i-a caracterizat cu un singur cuvant: senzationali. Nu i-a uitat nici pe ceilalti membrii ai juriului, Paula Seling si Mihai Morar: „Noi ne intelegem bine pana cand ajungem la masa juriului. Sa nu va inchipuiti ca ne tragem de par, dar mai sunt mici discutii intre noi. Nu intotdeauna toti pot fi de acord pe acelasi subiect. Mai exista diferente de gandire".

Adrian Sina nu a venit la Observator doar in calitate de jurat la X Factor ci si in cea de cantaret. El a dat detalii despre videoclipul celui mai nou single al lui, Angel, care s-a filmat la New York. Piesa reprezinta o poveste de dragoste neimplinita, de aceea versurile sunt triste. Insa linia melodica ritmata ii va asigura succesul.Ultimele știri