VIDEO! Andrei Leonte, castigatorul X Factor Romania!

Andrei Leonte va intra in istoria televiziunii - a castigat X Factor Romania! Voce extraordinara, atitudine de invingator, carisma de mare artist!

Finala fabuloasa la X Factor! Andrei Leonte, Iulian Vasile si Alin Vaduva si-au dat sufletul pe scena, in prima zi a anului 2012, cu speranta ca vor castiga marele premiu de 200.000 de euro. A fost un spectacol total, din care nu au lipsit muzica buna, emotiile coplesitoare si momentele de maxima tensiune!

Dupa trei prestatii de exceptie, din partea fiecarui concurent, publicul a decis. Andrei Leonte este factorul X al Romaniei!
A fost un drum greu, presarat cu multe provocari, dar si cu satisfactii pe masura. Si, dupa cum au spus-o juratii competitiei, atat Iulian Vasile, cat si Alin Vaduva, pot fi considerati castigatori! Au devenit adevarate vedete in industria muzicala, iar asta nu-i putin lucru! Ii asteapta, fara indoiala, o cariera extraordinara.

Finala competitiei X Factor a inceput in forta, in stilul Andrei Leonte, cu o melodie de exceptie - The Man Who Can't Be Moved! Sustinut din "tribune", concurentul a lasat emotiile la marginea scenei si a facut un spectacol de zile mari.Era doar inceputul! In fata camerelor de filmat a urcat trupa Vama, alaturi de care Andrei Leonte a cantat superb melodia "Vama Veche"!Zambitor si plin de optimism, Andrei a urcat pentru ultima oara pe scena X Factor, interpretand piesa "Someone like you"!

Lumini, spectacol, emotie, factorul X!

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri