Antena Căutare

Bezea italienească

O rețetă cu gust fin, propusă de Vereș Iștvan.

Ingrediente

  • Pentru 10 porții
  • 100 g albuş de ou
  • 250 g zahăr
  • 70 ml apă
  • 10 g pudră de cacao

Mod de preparare

Albuşul se bate spumă.
Zahărul şi apa se pun la fiert până când ajung la o temperatură de 120 de grade Celsius.
Se adauga peste albuşul de ou.
Se bate cu telul până se obţine o spumă tare şi lucioasă.
Spuma se pune într-un poche, cu care se fac apoi forme de picioruşe şi pălării de ciupercuţe.
Se băgă la cuptor la o temperatură de 100 de grade, timp de o oră.
Bezeaua va fi uşor moale în interior.
Dacă doriţi o bezea completă, care să fie tare şi crocantă, trebuie lăsate în cuptor timp de 3 ore.
După ce ciupercuţele se scot din cuptor, se presară peste ele pudră de cacao.

Articolul continuă după reclamă
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x