Antena Căutare

Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Un desert pentru gusturi fine.

Ingrediente

  • Pentru 6 pahare:
  • 250 g branza ricotta
  • 200 g mascarpone
  • 180 g zahar vanilat pudra
  • 50 g gocce de ciocolata
  • 50 g confit coaja de portocala
  • Crema de zabaglione:
  • 5 galbenusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 50 de ml de coniac
  • 70 de ml smantana dulce lichida
  • Crema de ricotta:
  • 250 g de branza ricotta
  • 200 g mascarpone
  • 180 g de zahar vanilinat pudre
  • 50 g gocce de ciocolata
  • 50 g confit coaja de portocala
  • 150 g biscuiti cu aroma de scortisoara

Mod de preparare

Articolul continuă după reclamă

Crema de ricotta:

Se bate ricotta cu zaharul pudra pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga mascarpone. Se amesteca toate cu o lingura, iar la final se incorporeaza gocce de ciocolata si confit-ul de portocala. Se sfarama intre degete biscuitii . Montajul se face in straturi: biscuiti, crema, biscuiti, crema, iar la final zabaione.

Vezi reteta pe Antenaplay.ro!

Carpaccio de piersica cu blat de migdale... Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x