Ingrediente
- 200 g mușchiuleț de porc
- 30 g zahăr brun
- 50 g gutuie
- 150 g varză roșie
- 200 ml suc de rodii
- 40 g eșalotă
- 5 g cimbru proaspăt
- 10 ml ulei de măsline
- 2 g sare/piper
Mod de preparare
Mușchiulețul de porc se condimentează cu sare și piper, iar apoi se rulează într-o folie si se pune într-o baie de apă la 60 grade timp de o oră.
După ce se scoate mușchiulețul, se pune deasupra zahărul brun și se bagă la salamandră până devine auriu.
Eșalota tăiată mărunt împreună cu varza tăiată fâșii subțiri, se pun într-o tigaie și se sotează 5 minute. Se adaugă apoi sucul de rodii și se lasă la fiert 50 minute. Gutuile se taie cubulețe egale, se pun la fiert în apă și se sotează în unt.
Montajul se efectuează conform fotografiei sau în funcție de dorință.
Învață să prepari rețeta pe Antenaplay.ro!
Mousse de ciocolată cu spumă de zmeură... Tartar de biban de mare, cu wakame, keta caviar, avocado și fructul dragonului...