Antena Căutare

Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină

Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 20 porții
  • 10 scoici Saint-Jacques
  • 500 g ţelină
  • 200 ml smântâna lichidă
  • 50 g unt
  • ulei de trufe
  • ulei de măsline
  • 5 chips-uri de cartofi
  • pudră de jambon Bellota
  • 1frunzuliță de pătrunjel

Mod de preparare

Se fierbe ţelina, se scurge de apă, se adauga smântâna lichidă, unt, sare, piper şi puţin ulei de trufe.
Se mixează foarte bine, se dau printr-o sită fină şi se bagă într-un sifon cu 2 cartuşe de gaz.
Scoicile Saint-Jacques se trag la tigaia foarte încinsă cu puţin ulei de măsline şi ulei de trufe (proporţie 50/50).
Se rumenesc pe ambele părţi. Pentru fiecare amuşe bouche se foloseşte doar jumătate de scoică.
Se adaugă un chips de cartof, puţină pudră de jambon Bellota, o frunzuliţă de pătrunjel.

Articolul continuă după reclamă
Toast cu legume confiate... Mușchi de vită a la Hadad - un preparat de Top a lui Chef Hadad...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

2025 de exceptie Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 7 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Ancăi Țurcașiu
Hello Chef sezonul 8, 7 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Ancăi Țurcașiu Sambata, 07.12.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x