Antena Căutare

Toast cu legume confiate

Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.

Toast cu legume confiate

Ingrediente

  • Pentru 20 de bucăţi
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 1/2 vânătă
  • 5 felii de pâine
  • ulei de măsline
  • 100 g jambon de Parme
  • otet balsamic
  • sare, piper
  • cimbru
  • usturoi
  • zahăr

Mod de preparare

Feliile de pâine se ung cu ulei de măsline, sare, piper şi se dau la cuptor timp de 5-7 minute la o temperatură de 180-200 grade Celsius.
Ardeii se coc pe grătar, se decojesc şi se curăţa de sâmburi. Se băgă la cuptor timp de 30 minute la o temperatură de 100 grade cu ulei de măsline, cimbru, usturoi, sare, piper şi foarte puţin zahăr.
Cu dovlecelul şi vânăta se procedează la fel, doar că li se păstrează coaja şi li se scoate din miez.
Se scot, se taie felii julienne, se scurg de excesul de ulei, se adaugă puţin oţet balsamic, se pune câte puţin din fiecare pe toast şi se acompaniază cu bucăţele de jambon de Parme.

Articolul continuă după reclamă
Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure... Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

2025 de exceptie Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 7 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Ancăi Țurcașiu
Hello Chef sezonul 8, 7 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Ancăi Țurcașiu Sambata, 07.12.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x