Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Cum s-a terminat serialul "Mama (Anne)". Vezi online ultimul episod din cel mai îndrăgit serial turcesc!

Ultimul episod din Mama (Anne) a fost unul tensionat, cu rasturnari de situatie si multe lacrimi. Povestea micutei Melek a ajuns la final.

Ultimul episod din Mama (Anne) a fost unul tensionat, cu rasturnari de situatie si multe lacrimi. Povestea micutei Melek a ajuns la final.

Beren Gokyildiz, micuța actriță din rolul lui Melek, are 8 ani şi a reuşit să cucerească publicul serialelor trucești într-un timp extrem de scurt. Fetiţa a debutat la cinci ani în lumea filmului şi a câştigat o mulţime de premii, până acum. În 2016, a luat casting-ul pentru rolul din serialul "ANNE" ( "MAMA").

Dacă nu ai apucat să vezi finalul, o poti face online, oricând, pe Antenaplay.

Cum s-a terminat serialul "Mama (Anne)".  Vezi online ultimul episod din cel mai îndrăgit serial turcesc!

Fanii din România au urmărit cu sufletul la gura serialul fenomen, încă de la început, şi au trăit fiecare reuşită şi suferinţă a unei fetițe greu încercate de viață. Cu o poveste inspirată din realitate, de luni pânã vineri, de la ora 14:00, producţia „Mama” ( „Anne”) a reuşit să aducă emoţie în casele telespectatorilor, cu un subiect mai puţin abordat în serialele turceşti.

Un copil maltratat (Melek) de tatăl vitreg (Cengiz), lăsat în voia sorţii, exploatat. O mamă rămasă singură (Șule), după moartea soţului, fără vreun ajutor. Un alt copil abandonat într-un orfelinat (Zeynep), de nevoie, şi adoptat de o familie înstărită. Aşa a început povestea care, ieri, și-a găsi finalul.

Recomandari