Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

FOTO: Traian de la ”Mireasă pentru fiul meu” iubește din nou!? A fost surprins în ipostaze inedite alături de o blondă focoasă

La doar câteva luni de când s-a despărțit de Anca, femeia care i-a luat locul Corinei după ce a părăsit competiția iubirii, Traian pare să iubească din nou.

La doar câteva luni de când s-a despărțit de Anca, femeia care i-a luat locul Corinei după ce a părăsit competiția iubirii, Traian pare să iubească din nou.Fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” a fost surprins în compania unei tinere blonde, care a impresionat fanii acestuia prin look-ul modern. Mai mult de atât, în urma acestei cuceriri, se pare că Traian adoră blondele, căci și Corina, fosta lui parteneră din cadrul competiției, făcea parte din această categorie.

Andrei şi Cristina, foşti concurenţi "Mireasă pentru fiul meu", apariție incendiară, la plajă! Imaginile cu care și-au încântat fanii

Traian a participat la ”Mireasă pentru fiul meu” în cel de-al treilea sezon, când a format un cuplu cu Corina. Cei doi s-au despărțit, însă, la scurt timp după ce au ieșit din casă.

Recomandari