Căutare Live

Mirela Boureanu Vaida face antrenamente vocale cu participantii la “Mireasa pentru fiul meu”!

De 1 decembrie, telespectatorii vor avea parte de o adevarat spectacol in cadrul celui mai indragit reality-show matrimonial din Romania!

Anul acesta, Mirela Boureanu Vaida va petrece Ziua Nationala a Romaniei alaturi de telespectatorii Antena 1. Frumoasa prezentatoare va purta costum popular si pentru prima data in cadrul emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" va intra in rolul de solist vocal, interpretand pentru cei de acasa melodii indragite precum "Noi suntem romani", "Doamne ocroteste-i pe romani", "Asa-i romanul" si va pregati alaturi de concurentii reality-showului multe alte surprize pentru telespectatori. Mai mult, pentru editiile speciale de 1 decembrie ale emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", frumoasa prezentatoare s-a ocupat si de concurentii reality-showului, devenind profesorul lor de canto. Participantii in cadrul indragitului reality-show matrimonial se afla astazi in pregatiri intense pentru a oferi celor de acasa un adevarat spectatcol de muzica populara si dans.

Frumoasa Mirela Boureanu Vaida nu va renunta la costumul popular nici dupa terminarea editiilor speciale. In seara de 1 decembrie, moderatoarea reality-showului va petrece Ziua Nationala a Romaniei alaturi de cei dragi, bucurandu-se de compania prietenilor la o masa bogata cu specific romanesc, cu pita, palinca si alte bucate traditionale, in cadrul unui restaurant din Bucuresti. Acolo, ca si restul invitatilor, Mirela va imbraca din nou costumul popular pentru a sarbatori asa cum se cuvine ziua de 1 decembrie!

De Ziua Nationala a Romaniei, indragitul reality-show „Mireasa pentru fiul meu" va oferi celor de acasa momente deosebite in cadrul a doua editii speciale, difuzate de la ora 12.00 si de la ora 14.00. Alaturi de frumoasa prezentatoare, telespectatorii vor sarbatori in stil traditional, cu muzica si arta populara, invitati speciali si multa voie buna! De 1 decembrie, la „Mireasa pentru fiul meu" vor veni in calitate de invitati speciali Mioara Velicu, Mariana Ionescu Capitanescu, Gelu Voicu, Gheorghe Turda si Ansamblul Doina Gorjului!

Ieri, 29 noiembrie, "Mireasa pentru fiul meu", emisiune moderata de Mirela Boureanu Vaida, s-a situat in varful clasamentului audientelor inregistrand pe tronsonul orar 10:46 - 11:05, un rating de 1,3 % si 14,3 % cota de piata la nivelul targetului 15-54 urban. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 0,7 % rating si 7,9 procente cota de piata. A treia pozitie a fost ocupata de Antena 3, care a inregistrat un rating de 0,7 % si 7,1 % share.

Emisiunea a fost lider de piata si in cel de-al doilea interval orar de difuzare, 13:58 - 16:00, inregistrand la nivelul targetului 15-54 urban un rating de 1,4 % si 14,3 % share. A doua pozitie in clasamentul audientelor a fost ocupata de postul Pro TV cu 0,9 % rating si 9,2 % cota de piata. Al treilea loc a fost ocupat de postul Kanal D, cu 0,7 % rating si 6,6 % share.

Sursa: GfK Romania S.R.L.

1 Decembrie exotic la Next Top Model! Concurentele defileaza in Tunisia pe corabia piratilor!... “Mireasa pentru fiul meu” sarbatoreste 1 Decembrie in stil traditional romanesc!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri