Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Viorel Stegaru nu vrea să trimită bani pentru fetița lui! Mirela Vaida: "Furi de la copilul tău!"

Veronica a avut parte de o vizită de urgenţă. La chemarea ei, tatăl său, domnul Ionel Secuianu a venit de îndată la Bucureşti, pentru a afla ce se întâmplă cu fiica lui. Viorel Stegaru nu vrea să trimită bani pentru fetița lui!

Râuri de lacrimi au curs pe obrajii celor doi, la dulcea revedere. Viorel Stegaru nu vrea să trimită bani pentru fetița lui!

Povestea lor de viața, aparent obișnuită din viața satului românesc, s-a transformat într-un serial.

Fetița Vulpiței și a lui Viorel Stegaru, a rămas în Blăgești, satul din care au venit cei doi la București în grija bunicii din partea lui Viorel.

Vulpiţa şi tatăl ei, întâlnire emoţionantă! Bărbatul și-a lăsat toate treburile și a venit să o vadă și să-i dea sfaturi

Dorul și oful cele mici este tot mai mare, își vede mama la televizor, dar nu o are aproape în primii ani de viață.

Veronica care nu și-a mai vizitat fiica, i-a dat 1000 de lei lui Viorel pentru fetiță, însă soțul Vulpiței nu a trimis toți banii, 500 de lei i-a oprit pentru el.

Mirela Vaida a răbufnit imediat ce a auzit că Viorel nu a trimis toți banii: "Furi de la copilul tău!"

Viorel și Vulpița au fost mai atrași de faima câștigată la București, decât de propriul lor copil și supărarea cea mai mare a bunicii Ilinca este că dacă tot fac bani în capitală, de ce nu-i asigură celei mici cele necesare pentru a duce o viață mai bună.

Crăpătura rochiei Vulpiței, coșmarul lui Viorel Stegaru! I-a cerut verigheta nevestei, şi-a împachetat lucrurile şi a făcut un scandal, monstru!

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video