Antena Căutare

Serial Adela, episodul 35 și episodul 36, din 13 mai 2021. Nuța încearcă să-l sufoce pe Mitu pentru că nu mai poate ține secretul

În episodul 35 și episodul 36 din 13 mai 2021, se petrec lucruri multe în casa familiei Andronic. Delia hotărăște să nu-și mai ascundă relația cu Bebe, Adela și Mihai se ceartă din cauza dispariție lui fără să spună nimic, iar Mitu încearcă să scape de povara care îi stă pe umeri de atâta timp.

Serial Adela, episodul 35 și episodul 36, din 13 mai 2021. Nuța încearcă să-l sufoce pe Mitu pentru că nu mai poate ține secretul Galerie
Nuti incearca sa-l omoare pe Mitu.

Serial Adela, episodul 35, din 13 mai 2021. Adela se pregătește să meargă la facultate. Nuți: "Pentru ce îți trebuie școală!?"


Adela se pregătește să meargă la facultate și a venit să-și ia cărțile. Nuți a văzut-o și a sărit repede: "Le vinzi, da? Nu le dai pă moca."

"Foarte amuzant! Nu, unele dintre ele o să-mi trebuiască la facultate", a fost răspunsul Adelei care nu i-a convenit mamei ei.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

"Ce facultate, făi fetică? Dă-o, făi, la moartea de facultate, ce-ți trebuie? Tu să te-nchini și cu stânga și cu dreapta că ai serviciu pă bani frumoși. La ce-ți mai trebuie, făi fetică, școală?"

Serial Adela, episodul 35, din 13 mai 2021. Delia îl anunță pe Dorin că divorțează: "O să fie un proces lung"

Delia a venit la Dorin să-l anunțe că vrea divorțul "și cu cât mai repede, cu atât mai bine".

Dorin a luat-o prin surprindere "O veste în sfârșit bună, dar vreau partaj. Și o să mă lupt pnă în pânzele albe pentru asta."

Citește și: Serial Adela, episodul 33 si episodul 34, din 6 mai 2021. Paul Andronic către Andreea: "Nu se lipește nimic de tine"

Discuția are loc cu tanti Florica de față, iar reacțiile ei sunt delicioase.

Serial Adela, episodul 35, din 13 mai 2021. Adela îl lovește cu palma peste față pe Mihai!

Adela l-a căutat disperată pe Mihai, iar când s-au revăzut acesta a avut o atitudine care a deranjat-o pe Adela: "Crezi că-mi place să stau ca proasta și să nu pot să dorm și să mă gândesc că cine știe ce ai pățit?"

Când Mihai, calm, i-a spus "Adela, exagerezi", aceasta i-a dat o palmă.

"Nu am spus nimănui nimic pentru că nu vreau să sufere nimeni. E ceva ce mă privește doar pe mine."


Serial Adela, episodul 36, din 13 mai 2021. Mihai, în căutarea adevărului: "Când a fost împușcată, mama era însărcinată!"


Mihai vine să caute adevărul despre moartea părinților lui: "Dacă aflu că și tu m-ai mințit, îți jur că pentru mine toată lumea se termină în noaptea asta."

"Poate că ar trebui să înțelegi că inimii nu-i poți comanda niciodată pe cine să iubească. Anghel Andronic s-a îndrăgostit de soția celui mai bun prieten. A fost o dragoste nebună", a fost răspunsul pe care l-a primit.

[ivm guid=efYAvrFLa00]


Serial Adela, episodul 36, din 13 mai 2021. Planul ascuns al lui Mitu: "În acest fel toată lumea va afla că Adela este fata lui Paul"

Mitu hotărăște să dezvăluie secretul: "Am pus-o în poștă. În poșta din față de la Paul. Paul o s-o găsească și mâine o să știe toată lumea că Adela e fata lui."

Citește și: Serial Adela, episodul 31 si episodul 32, din 29 aprilie 2021. Paul îi spune Andreei "Atunci nu ai decât să pleci!"

Nuța a auzit sicuția și s-a dus repede să ia scrisoarea.

A găsit-o pe Stela la cutia de scrisori și a tot încercat să o tragă de limbă dacă a găsit ceva acolo: "Aștept și eu ceva important de la Primărie."

Serial Adela, episodul 36, din 13 mai 2021. Relația dintre Delia și Bebe nu mai este un secret


Delia a hotărât să nu mai ascundă relația ei cu Bebe. "Ce faci diseară?", îl întreabă ea pe bărbatul care deja era în camera ei.

Andreea îi vede și îl sună repede pe Mihai: "L-am văzut. E cu Delia la ea în dormitor."


Hai să vezi rezumatul episoadelor din 13 mai 2021

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x