Antena Căutare

America Express, 22 februarie 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, întâlnire neașteptată în cursă. Cine i-a ajutat la probă

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au avut parte de o întâlnire neașteptată chiar în timpul cursei pentru ultima șansă. Cei doi au fost ajutați de o doamnă cu care aveau mai multe în comun decât s-ar fi așteptat.

Colaj cu Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla Galerie
Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au avut parte de o întâlnire neașteptată în America Express | Antena 1

În Antigua, cele trei echipe de la cursa pentru ultima șansă, concurenții au avut de recreat trei fotografii, în funcție de plicul ales. În timp ce căutau o mamă pentru una dintre imagini, așa cum cerea misiunea, Ovidiu și Joaquin au întâlnit o domnă care i-a surprins cu adevărat cu dezvăluirea ei.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Bie Adam și Mikey, lecție de viață de la o familie din Guatemala. Povestea ce le-a emoționat

Cine i-a ajutat pe Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla la una dintre probe la America Express, ediția 24 din 22 februarie 2023. Cei doi au avut parte de o surpriză

Ovidiu și Joaquin au abordat o doamnă de pe stradă, spunând „poezia”, însă atunci când au întrebat-o de unde este au avut o surpriză.

Femeia le-a răspuns că este din Israel, dar atunci când ei i-au menționat că filmează pentru o emisiune din România, aceasta a fost extrem de încântat. Mai mult, le-a dezvăluit că este pe jumătate româncă.

„Asta este mama noastră”, a spus Ovidiu extrem de bucuros. În plus, atunci când au întrebat-o dacă știe să și vorbescă în română, ea a numărat până la 5. În scurt timp, eu au reușit să găsească și cei trei copii de care aveau nevoie.

„Poza pe care ne-a dat-o Irina și poza pe care a făcut-o Ovidiu era 1 la 1”, a adăugat și Joaquin.

În paralel, Scărlătescu și Doina, dar și Bordea și Cortea au învățat să facă ciocolată, spre bucuria ambelor echipe. Aceasta din urmă a profitat de moment și pentru a cânta un cântecel pentru Jean și Dinu care i-au „trădat” votându-i.

Citește și: America Express, 19 februarie 2023. Concurenții, „misiune imposibilă” în stilul tradițional mayaș. Ce au avut de făcut

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 22 februarie 2023. Concurenților li s-au spart ouă pe cap. Mesajul lui Bordea și Cortea pentru frații G... America Express, 22 februarie 2023. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla părăsesc co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x