Antena Căutare

America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții s-au întrecut în mișcări de dans de luptă. Cum s-au descurcat în ring

Prima probă din cea de-a doua etapă a reaprins rivalitatea dintre echipe. Concurenții au fost nevoiți să treacă de proba dansului de luptă, însă unora provocarea le-a pus mari probleme. Iată cum s-au descurcat.

America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții s-au întrecut în mișcări de dans de luptă. Cum s-au descurcat în ring Galerie
Concurenții America Express s-au întrecut în mișcări de dans, dar toți și-au dorit să-l vadă pe Cătălin Scărlătescu în ring. | Antena 1

Prima probă din cea de-a doua etapă a început și deja concurențiilor le sunt puse la încercare toate abilitățile. După ce au învățat un dans ritualic de luptă, acum ei sunt nevoiți să găsească un alt localnic pe care să îl învețe mișcările și să reproducă totul împreună. Însă lupta a început chiar înainte de acest moment.

Aflați la statuia Dansatorului cu clopoței, de unde își luau și ei clopoțeii pentru a duce proba la bun sfârșit, totul s-a transformat într-un adevărat haos.

Cum au reacționat Jean și Dinu când au văzut că Andreea Bălan le-a luat locul în fântănă în ediția 5 din America Express, 22 ianuarie 2023

Primele două echipe care au ajuns la statuie au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, chiar în același timp cu Cătălin Scărlătesc și Doina, urmați și de celelalte echipe care. Cu toate acestea, în timp ce Jean a intrat în fântână încercând să desfacă nodurile de la clopoței, Andreea Bălan a sărit, a reușit să deznoade totul în doar câteva secunde și alături de coechipiera ei au plecat mai departe.

„Am văzut-o pe a mea cum a fugit așa de lângă mine de-odată și până i s-a prins Dinu ce i se întâmplă, a mea lua și clopoțeii”, a povestit Andreea Antonescu.

„Asta chiar e nesimțire. Dușmanca tot dușmancă”, a spus nervos Dinu, după ce adversarele lor le-au luat-o înainte.

„Adică a venit să îi fure. Dinu se apucase să îi desfacă și a venit ea să ni-i fure”, a adăugat și Jean.

„Cum a reușit asa repede? Pur și simplu a tras de un singur șnur și s-a desfăcut ăla”, a spus agasat și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cătălin Bordea, momente de panică la America Express. Ce i s-a întâmplat concurentului: „Acolo am avut atac de panică”

Concurenții au întâmpinat probleme la proba dansului în ediția 5 din America Express, 22 ianuarie 2023. Cum s-a descurcat Cătălin Scărlătescu

Concurenții au plecat apoi, în fugă, să își găsească parteneri de dans. În timp ce unora le-a fost ușor să convingă pe cineva care să danseze alături de ei în fața judecătorilor, nu toți au fost la fel de norocoși.

Bordea și Cortea au găsit, într-un final, o doamnă pe care au învățat-o mișcările, însă în momentul în care să se prezinte la Irina, aceasta nu a vrut să îi mai însoșească, în ciuda rugăminților insistente.

„Mie mi-a căzut cerul în cap”, a mărturisit Bordea.

Printr-o situație similară au trecut și Ovidiu și Joaquin. Ei au reușit să găsească un domn care făcea curățenie și le-a promis că îi va ajuta. Cu toate acestea, bărbatul nu mai era nicăieri de găsit, lucru ce l-a făcut pe Joquin să se transforme într-un „diavol aztec” de care s-a speriat când s-a văzut în oglindă.

În ceea ce privește echipele Scărlătescu și Doina și Puya și Melinda, „greul” a fost dus de bărbați, spre uimirea tuturor, pentru că fetele nu au reținut coregrafia.

Ajunși în fața judecătorilor, cele 9 echipe de vedete și însoțitorii lor au artătat ce au învățat pentru a pleca spre Yuriria, locul în care primele trei echipe vor lupta pentru amuletă și Joker.

Însă, momentul care a stârnit amuzamentul tuturor a fost cel al lui Scărlătescu și al Doinei. Cei prezenți au izbucnit în râs când le-au văzut micșările de dans, dar și ei au râs copios. „Scândura din gard și bățul de la mătură. Ăia eram noi”, a adăugat chef-ul și ulterior, Irina i-a trimis să mai repete coregrafia.

Citește și: Podcastito Express, episodul 1. Ce alianțe și-au făcut Andreea Bălan și Andreea Antonescu la începutul competiției America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 22 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au primit un „handicap”. Cum au reacționat când au aflat despre ce e v... America Express, 22 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit câte un defect fiecărei echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x