Antena Căutare

Răzvan Fodor, mesaj neașteptat pentru Irina Fodor înainte de plecarea în America Express. Ce mesaj i-a lăsat Radu Vâlcan

Răzvan Fodor i-a transmis un mesaj neașteptat soției sale înainte cu câteva ore de plecarea ei în America Express - Drumul Aurului. Descrierea postării a atras atenția internauților, dar și lui Radu Vâlcan care nu s-a putut abține să nu-i lase un comentariu savuros.

Colaj cu Răzvan Fodor și Irina Fodor, alături de fiica lor și animalul de companie Galerie
Răzvan Fodor i-a transmis un mesaj neașteptat soției sale înainte cu câteva ore de plecarea ei în America Express - Drumul Aurului | Instagram

Cele nouă perechi de vedete și prezentatoarea emisiunii America Express au început filmările pentru cel mai dur reality show din România. Concurenții s-au pregătit din plin să își testeze toate limitele psihice și fizice pe un drum de 7.000 de km prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Și Irina Fodor, gazda show-ului America Express - Drumul Aurului, a avut parte de momente speciale alături de familia sa înainte de plecarea în cea mai îndrăzneață aventură a vieții sale. Vedeta a primit o mulțime de îmbrățișări de la fiica sa cu o seară înainte de ziua ce mare, dar și un mesaj de încurajare din partea soțului său.

Citește și: Tatăl Andreei Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa, înainte de plecarea la America Express. Ce i-a transmis acesta

Răzvan Fodor nu s-a putut abține să nu-i transmită parteneri sale un mesaj de-a dreptul neașteptat pe rețelele sociale. Actorul a vrut să își motiveze soția ca totul va fi bine cât timp ea este plecată în America Express.

Răzvan Fodor, mesaj impresionant pentru Irina Fodor înainte de plecarea ei în America Express - Drumul Aurului

Actorul din Adela a simțit nevoia să împărtășeacă cu prietenii din mediul online o veste bună. Prin stilul său caracteristic, Răzvan Fodor le-a mărturisit internauților că soția sa se pregătește să plece pentru filmările America Express timp de două luni.

Soțul Irinei Fodor a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de prezentatoarea reality show-ului. Descrierea a atras atenția tuturor, în mod special prietenilor apropiați.

Citește și: Cu cine vor rămâne fetele Andreei Bălan cât timp mama lor va fi plecată pentru filmările America Express. Ce a povestit artista

În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă.😜 #seeyouintwomonths #cesafacinaicesafaci @asiaexpressromania , să ai grijă de Țuca!😎”, a spus Răzvan Fodor, vizibil mândru de reușitele soției sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui Răzvan Fodor a strâns mai bine de 18 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„Nu știu cât te bucuri tu că pleacă, dar eu așa tare ce mă bucur! Îmi place tare de ea, e atât de naturală și parcă face asta dintotdeauna❤️”, „Mare realizare pe plan profesional, s-a descurcat bine, deci merită să plece și a doua oară” sau „Ce, Fodorică? Mexicul e la o aruncătură de băț! Hai, baftă Irinei și vouă DOR ușor!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au vrut să transmită cuvinte de încurajare și laudă.

Nici comentariul lui Radu Vâlcan nu a putut să fie trecut cu vederea de către internauții. Prezentatorul de la Insula Iubirii a ținut neapărat să-i atragă atenția prietenului că acum poate va răspunde și el la telefon: „Baftă, @irina_fodor. Cât despre tine, @razvan_fodor, poate o să ai timp să-mi răspunzi și mie la telefon. 🤪”

„De mâine te rup în telefoane!!!🤦🏻‍♂️”, i-a răspuns Răzvan Fodor.

Tatăl Andreei Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa, înainte de plecarea la America Express. Ce i-a transmis acesta... Imagini cu echipele de la America Express, la plecarea în competiție. Ce au mărturisit în aeroport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x