Antena Căutare

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă. Ce și-au spus Alexia, Laura și Sânziana

Al doilea joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023 a fost încins la propriu, dar și la figurat. Tensiunile dintre echipe au ieșit la iveală și a izbucnit un conflict de proporții. Iată ce ș-a întâmplat la careu.

colaj foto irina fodor si concurentii la al doilea joc de amuletă din semifinala america express sezonul 6 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat al doilea joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. Spiritele s-au aprins după ce învigătorii au decis ordinea de plecare în cursă | Antena 1

După premiera întregistrată la America Express, unde trei echipe au ajuns la o distanță de trei secunde la puncutul de întâlnire, a urmat un joc de amuletă de foc. Miza uriașă a biletului de aur și-a făcut simțită prezența. Dacă cele trei echipe au dat tot ce au avut mai bun în timpul celui de-al doilea joc de amuletă in semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023, de data aceasta, lupta s-a mutat și dincolo de competiție. Presiunea a atins cote maxime, iar adversarele și-au aruncat cuvinte grele.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Concurenții trec printr-un carusel de emoții. Ce s-a întâmplat cu Alexia Eram

Ce echipă a câștigat al doilea joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023

Cel de-al doilea joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023 a fost încins la propriu, dar și la figurat. Lupta pentru sfințișori dintre Alexia și Aris Eram, Romică și Cătălin Țociu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-a dat în regim de urgență la fel

Cocurenții s-au transformat în pompieri și au fost nevoiți să demonstreze că au abilitățile unor adevărați eroi și s-au întrecut într-o serie de trei probe la nivel de „olimpiadă”. Adrenalina, concentrarea și îndemânarea le-au fost puse la încercare celor trei echipe, dar

După start, fiecare concurent a plecat pe un traseu, apoi au intrat într-un labirint unde aveau de reținut două numere pe care să le folosească pentru a obține o scară de incendiu. În cel de-al doilea joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023 ei au mai avut de salvat o pisică de jucărie, dar și o persoană într-un exercițiu caracteristic pompierilor profesioniști.

Ce de-a treia fază le-a pus la încercare concentrarea și îndemânarea celor trei echipe de la jocul de amuletă, iar mânuirea furtunului cu apă s-a dovedit a fi mai grea decât se așteptau. Ei au avut de dărâmat mai multe ținte, dar să le evite pe cele care conțineau pedepse. Misiunea a fost extrem de grea și astfel s-a lăsat cu penzalizări pe bandă.

Citește și: Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Irina Fodor separă echipele! Concurenții au avut de luat o hotărâre importantă

Pentru a afla echipa câștigătoare, Irina Fodor a adunat timpii în care echipele au realizat fiercare traseu la care s-au adăugat și penalizari. Laura și Sânziana au primit 6 minute penalizare, echipa formată din Romică și Cătălin tot 6 minute, iar Aris și Alexia nu au primit niciuna.

Așadar, Alexia și Aris au obținut un total de 44 de minute si 13 secunde, Romică și Cătălin au terminat întreg traseul în 55 de minute și 23 de secunde, iar Laura și Sânziana 43 de minute și 40 de secunde și au câștigat al doilea joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023.

„Am câștigat, în sfârșit prima amultă! Și la ce joc”, au declarat fericite fetele.

Ceartă de proporții între Alexia Eram și echipa Laura Giurcanu - Sânziana Negru, după jocul de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. Ce și-au reproșat

Cu toate acestea, la careu, spiritele s-au încins! În momentul în care Laura și Sânziana i-au pus să plece ultimii pe Alexia și Aris, tânăra a explodat. Extremi de dezamăgiți, frații le-au spus doar „Ne vede în cursă!”.

„Pe mine m-a enervat pentru că le consideram prietenele mele. Eu când zic că nu o să te pun niciodată pe ultimul loc, chiar așa o să fac”, a mărturisit Alexia.

„Da, suntem prieteni acasă. Dar aici, când suntem atât de aproape de final, aici este strategie și fiecare vrea să ajungă în finală”, a explicat Sânziana decizia lor controversată.

Cu toate acestea, după startul Irinei Fodor, o problemă tehnică a impus o pauză și cum anumite focuri nu s-au stins, spiritele s-au inflamat. După ce Laura i-a reproșat Alexiei că este foarte „ofticoasă” și nu se paote bucura niciodată de joc, fetele și-au aruncat cuvinte dure.

„Lasă-mă, Sânziana. Tot timpul când cineva încearcă să scoată ceva de la tine sau ești supărată, încerci să inversezi lucrurile ca să pari tot timpul ok. Amândouă! Voi sunteți „îngerii””, le-a reproșat Alexia.

„Da, scuză-mă că sunt un om foarte răbdător și calm și nu sunt o isterică răsfățată. Eu chiar cred real că suntem oamenii mai buni decât ea”, a ripostat și Laura.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Premieră la America Express! Ce decizie uluitoare a luat Irina Fodor... Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Concurenții s-au transformat în pompieri și au intrat în „flăcări”. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x