Dieta lui Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit. Cum se menține îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite
Chef Cătălin Scărlătescu s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus, acesta a ajuns să cântărească și 120 de kg cu ceva timp în urmă. Îndrăgitul chef a slăbit în ultima perioadă peste 50 de kilograme și a dezvăluit care este secretul dietei sale prin care e menține.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 27 Iulie 2021, 15:32 | Actualizat: Marti, 27 Iulie 2021, 15:50Juratul show-ului culinar Chefi la cuțite a dezvăluit cum a spus "adio" kilogramelor în plus și a reușit să obțină o siluetă de care este mândru.
Chef Cătălin Scărlătescu a atins un prag de 120 de kilograme în urmă cu trei ani, când greutatea sa a scăpat de sub control, mai ales sub "umbrela" meseriei sale în care trebuie să guste și să mănânce diverse feluri de mâncare.
Motivația de a scăpa de kilogramele în plus a crescut când a mers să-și facă analizele și și-a dat seama că se confruntă cu numeroase probleme de sănătate ce se pot agrava dacă nu face o schimbare în stilul său de viață.
Pe aceeași temăDieta lui Cătălin Scărlătescu. Care este secretul pentu a se menține în formă
Carismaticul chef a vorbit despre preferințele sale alimentare în materie de mic dejun, dar și dspre dieta-minune pe care multă lume vrea să o știe. Acesta are un regim alimentar echilibrat după ce a slăbit considerabil.
Contrar a ceea ce mulți credeau, chef Cătălin Scărlătescu are o dietă ușoară în prezent, pe care multe persoane ar putea să o țină: "Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puţin, e vorba de cantitate", a declarat pentru Viva.
Mai mult, cheful a spus că nu a reunțat nici la alimentele care conțin foarte multe calorii, cum sunt de exemplu cartofii prăjiți: "Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc, dar aşa, jumătate de porţie, câţiva acolo", a declarat chef Cătălin Scărlătescu pentru aceeași sursă.
Pe aceeași temăÎndrăgitul specialist în arta gastronomiei mănâncă un mic dejun bogat de două ori pe săptămână: "Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără", a spus Cătălin Scărlătescu pentru Viva.
În urmă cu puțin timp, chef Cătălin Scărlătescu vorbea despre felul în care a reușit să începă procesul de slăbire. Dacă acum își poate permite să mănânce tot ce își dorește, în cantități mici, la început a urmat o dietă drastică: „Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete. Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde. Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu, potrivit spynews.