Antena

Hello Chef sezon 8, 28 septembrie 2024. Rețeta delicioasă de pui Adabo, preperat filipinez, pregătită de chef Roxana Blenche

În episodul 3 din Hello Chef, sezonul 8, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit creveți cu usturoi, o rețetă specifică în Andaluzia și pui Adobo, o rețetă filipineză.

Publicat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 09:23 | Actualizat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 15:18
Galerie de imagini
În completarea preparatelor cerute de fete, chef Roxana Blenche și chef Samuel au decis să mai pregătească și un tort cu căpșuni și cremă de brânză și salată de rață crispy.
A1

Invitatele din episodul 3 de Hello Chef sunt Bella Santiago și Barbara Isasi, fostele concurente de la Te cunosc de undeva.

Chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Barbara Isasi și Bella Santiago

Roxana Blenche avea să gătească pui Adobo pentru Bella Santiago, iar chef Samuel trebuia să gătească creveți cu usturoi pentru Barbara.

Pe aceeași temă

În completarea preparatelor cerute de fete, chef Roxana Blenche și chef Samuel au decis să mai pregătească și un tort cu căpșuni și cremă de brânză și salată de rață crispy.

Hello Chef sezon 8, 28 septembrie 2024. Roxana Blenche pregătește Pui Adobo

Ingrediente rețetă pui Adobo

-pulpe de pui dezosate

-200 ml sos de soia

-100 ml oțet de vin alb

-usturoi

Recomandari A1

-2 cepe

-100 gr zahăr brun

-un plic de piper boabe

-foi de dafin

-rădăcină de ghimbir

-boabe de susan

-ulei de susan

-parmezan

-2 castraveți proaspeți

-50 ml oțet mirin

-1 kg cartofi

-200 ml lapte

-100 gr unt

Pe aceeași temă

Mod de preparare rețetă pui Adobo

Mai întâi chef Roxana Blenche s-a apucat să facă piureul de cartofi și a pus cartofii la fiert. Apoi a pus pulpele de pui la marinat într-un bol cu sos de soia și usturoi. Sfatul bucătarului a fost să fie lasată la rece peste noapte carnea marinată pentru a prinde și mai multă aromă.

Apoi într-o tigaie se pune o ceapă cu doi căței e usturoi la călit în ulei de floarea soarelui. Se adaugă și frunzele de dafin, sare, piper și puiul marinat.

Se pune și puțin zahăr brun pentru a tempera sosul de soia, ulei de susan, boabe de piper și oțet, după care se amestecă totul și se lasă să fiarbă forte bine.

Gustul e foarte intens de la soia și de la oțet. Între timp, cartofii s-au fiert și se poate prepara piureul cu unt și lapte. Ar fi bine să nu mai adăugam sare pentru că e suficientă soia la pui. Piureul se amestecă cu un tel pentru a-l face cât mai fin.

Între timp pregătim și salata de castraveți proaspeți. Adăugăm și ghimbir, usturoi, ulei de susan, ardei iute, ceapa verde, sare și semințe de susan.

Emisiunea Hello Chef sezonul 8 în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00, la Antena 1

Mai mult, emoţia va fi ingredientul secret al sezonului, căci cei doi chefi vor stârni amintiri puternice în rândul invitaţilor, pregătindu-le acestora preparate care să îi poarte cu gândul la copilărie şi la cei dragi.

„Consider că acest al optulea sezon este cel mai frumos sezon Hello Chef de până acum. Avem de toate şi când spun de toate mă refer la preparate senzaţionale, invitaţi care mai de care mai interesanţi şi muuultă emoţie. Ba chiar vom avea ediţii în care părăsim decorul nou-nouţ în care ne aflăm pentru a ne muta afară, în natură, şi a găti la ceaun. Este un sezon vesel, în care vom călători gastronomic şi le vom aduce telespectatorilor noştri reţete naţionale şi internaţionale şi le vom stârni invitaţilor noştri reacţii autentice şi emoţionante. Vom relua în fortă întrecerea gusturilor, într-o experienţă gastronomică unică, plină de surprize, râsete şi emoţie!”, a declarat Chef Roxana Blenche.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
hello chef hello chef sezon 8
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Citește și
Hello Chef sezonul 7, 28 septembrie 2024. Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare! Ce rețete au...
Hello Chef sezonul 7, 28 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul...
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare! Ce rețete au...
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul...
Video recomandate
Video
Citește și