Antena

Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodie

Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodie. Eclipsa parțială de Lună începe în 16 iulie, ora 21:44 4 când Luna se află aproape de orizontul de sud-est, iar momentul maxim se produce la ora 00:21, iar la ora la ora 3:18 eclipsa se termină. Află cum este afectată fiecare zodie 

Autor: Mirabela Năstase Publicat: Marti, 16 Iulie 2019, 12:28 | Actualizat: Marti, 16 Iulie 2019, 14:01
Galerie de imagini
eclipsa partiala de luna

Eclipsa parțială de Lună începe în 16 iulie, ora 21:44, când Luna se află aproape de orizontul de sud-est, iar momentul maxim se produce la ora 00:21, iar la ora la ora 3:18 eclipsa se termină. Află cum este afectată fiecare zodie de Luna plină în Capricorn

Eclipsa parțială de Lună este fenomenul care se produce în noaptea în noaptea de 16 spre 17 iulie 2019. Reamintim că pe 16 iulie 2019 se împlinesc 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11, în data de 16 iulie 1969. Așadar, Luna va oferi astăzi spectacolul unei eclipse parţiale care va putea fi admirată din majoritatea regiunilor Terrei.

Pe aceeași temă

Cine a fost primul pământean care a făcut... pipi pe Lună? Misterul a fost dezvăluit chiar de autorul momentului istoric: „I-am luat fața lui Neil!”​

Cum miroase Luna și de ce a fost Neil Armstrong oprit la vamă, la aterizarea pe Pământ? Lucruri inedite despre misiunea Apollo 11

Este totul o minciună? A existat călătoria pe Lună? Miturile și adevărurile din spatele primei aselenizări!

Unul dintre primele sentimente pe care le-am dus pe Lună a fost invidia! Sabotajul prin care omenirea a fost făcută de rușine. „NASA a ținut totul secret”

Eclipsa parțială de Lună va fi vizibilă în totalitate din țara noastră, dacă cerul este senin sau printre nori. Fenomenul debutează la ora 21:44. Potrivit astro-urseanu.ro, schimbări pe discul selenar se vor putea vedea atunci când Luna intră în umbra Pământului, începând cu ora 23. Atunci partea din dreapta a discului va începe să fie mai puțin strălucitoare, iar Luna se va tot înspre sud-est.

sursa foto: astro-urseanu.ro

Momentul de intesitate maximă al Eclipsei parțiale de Lună se va produce 00:21. Astronomii indică faptul că, dacă privim Luna la ora de intesitate maximă, se poate observa cum partea de sus a discului este mai roșie decât partea de jos. Explicația este aceea că mai mult de 50% din discul selenar se află în umbra Pământului, în timp ce partea de jos a discului se află în penumbră și are o strălucire mai mare. Potrivit astronomilor, Luna va ieși din umbră la ora 2, iar la ora 3:18 eclipsa se termină. Cea mai spectaculoasă parte a fenomenului se va produce între ora 23 și 2.

Pe tot parcursul fenomenului, în dreapta Lunii se va afla planeta Saturn și o constelație în formă de casă, constelația Sagittarius.

Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodie

Recomandari A1

Din punct de vedere astrologic, fenomenul este denumit Eclipsa parțială de Luna plină în Capricorn și are mare impact asupra fiecărei zodii. Această eclipsă îi determină pe nativii fiecărie zodii să facă lucrurile pe care le doresc în viață, să-și construiască destinul mult visat, amintindu-și de scopul lor pe acest Pământ.

Influența pe care fiecare eclipsă o are asupra zodiilor este aceea de reevaluare a intențiilor și planurilor setate de la bun început, a gândului primar asupra proiecției vieții noastre.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn afectează așadar fiecare zodie, într-un sens pozitiv, împingându-le de la spate să acționeze, să ceară, să îndrăznească acel ceva important după care au tânjit, dar l-au reprimat cu fiecare gând, acțiune, în sensuri greșite.

Cum influențează Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn fiecare zodie

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Berbec

E momentul să creșteți, să evoluați pe scara socio-profesională. Înainte însă de a vă asuma noi provocări în viață, este bine să reflectați mult la scopul și locul unde vreți să ajungeți. Atenție însă la relația cu mentorul sau cu figura paternă din voastră.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Taur

Proceduri sau cursuri universitare care se încheie acum. Urmează reînnoirea permiselor (vize, rezidență, licențe) și recunoașterea lucrărilor publicate. O trezire spirituală, motivată de întâlnirea cu o persoană care are rol de ghid în viața voastră.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Gemeni

Gemenii vor crește încrederea în sânul familiei lor, evitând astfel dezamăgirile, în special în cazul celor care dețin bunuri comune cu ceilalți membri sau a celor care au o legătură de dependență economică. Renunțați la iluzia de control!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Rac

Decizie definitivă care implică viitorul unei relații sau o problemă de natură juridică. Nativul va avea opțiunea de a căuta ajutor (sau sfaturi) sau de a soluționa situația el însuși și din inițiativă proprie. Nu-i lăsați pe ceilalți să decidă în locul vostru și nici nu vă dezvăluiți planurile.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Leu

Leii simt nevoia mai mult ca oricând să facă o schimbare în mediul de lucru, (nu înseamnă neapărat abandonarea locului de muncă actual). Atenție la evaluările medicale care au fost amânate pentru o lungă perioadă de timp. Trebuie să vă investigați sănătatea.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Fecioară

Pentru a sparge rutina, impasul și lipsa de inspirație, trebuie să ieșiți din propria matcă și să să vă conectați cu oameni noi. Lăsați la o parte teama de a vă distra!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Balanță

Preocupari care implică relația cu figura paternă sau cu cea autoritară din familie. Căutați un spațiu nou (doriți să vă mutați) care vă ajută să vă atingeți obiectivele și vă produce o mai mare pace interioară. E momentul să spuneți ”la revedere” vechilor certuri și probleme familiale.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Scorpion

Rezolvarea neînțelegerilor cu vecinii. Rezolvați acele divergențe în relațiile cu ceilalți și reușiți să beneficiați de pacea dorită. Dialogul va fi unul fructuos și totul va ieși în favoarea voastră!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Săgetător

Identificarea blocajelor care vă subminează valoarea personală și succesul financiar. Cultivați iubirea de sine și totul va înflori în jurul vostru!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Capricorn

Dacă vă agățați de trecut, nu veți avea șansa de a vedea clar viitorul. Sunteți mult mai mult decât vechile realizări și fapte, și aveți ceea ce este necesar pentru a atinge obiective noi! Așadar, evitați confuzia lui ”a fi” cu "a face"!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Vărsător

Situațiile din trecut care s-au tot repetat nu sunt o pedeapsă divină, ci sunt menite să vă arate diferența dintre ceea ce sunteți și ceea ce ați fost odată. Sunteți pe calea cea bună de progres!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Pești

În momente de dificultate puteți recunoaște prietenii adevărați. Fiți mulțumiți de compania voastră, în loc să vă concentrați asupra celor care vă țin la distanță și să vă necăjiți din cauza lor. Vorba-aceea: ”Lume multă, oameni puțini!”

Citește și:

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 - Despărțire pentru Fecioară​

Horoscop săptămânal 15- 21 iulie 2019: Ce aduce Luna Plină în Capricorn pentru zodii

Whatsapp LinkedIn
eclipsa partiala de luna 16-17 iulie 2019 zodie cum este afectata fiecare zodie eclipsa de luna eclipsa parțiala de luna plina in capricorn
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Descoperirea incredibilă făcută de un copil pe o plajă din Marea Britanie. Obiectul s-a pierdut în urmă cu 27 de ani
Citește și
Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019. Tradiții și superstiții: ce trebuie să faci
Video recomandate
Video
Citește și
Drob de pui cu ouă de prepeliță. Rețetă pentru masa de Paște Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu... Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Hello Taste
Ultimele știri
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Ce nume se sărbătoresc de Florii. Cui să îi spui „La mulți ani” astăzi, de onomastică
Ce se întâmplă în aceste momente cu Regele Charles al III-lea. Care e starea lui de sănătate și ce decizie a luat Majestatea Sa
Cât de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poză după antrenamentul din sală. Cum arată acum
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurentă iUmor
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au revăzut la Tribunal! Ce au spus unul despre celălalt și care e situația între ei în prezent
Schimbarea de look neașteptată pe care Doamna Anina de la Mireasa și-a făcut-o recent. A surprins pe toată lumea cu rezultatul
Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a căsătorit. Cine e soția lui
Medicool sezonul 6, 27 aprilie 2024. Ce afecțiuni grave pot ascunde banalele dureri de cap
Mai multe