Antena

Mesaje de Sfântul Dumitru pentru cei care își serbează onomastica. Urări și felicitări creștine

Am pregătit pentru tine cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții de pe 26 octombrie, când este prăznuit Sfântul Dumitru! Descoperă în rândurile de mai jos urări creștine și texte ilustrate cu o însemnătate aparte!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 25 Octombrie 2024, 14:35 | Actualizat: Vineri, 25 Octombrie 2024, 15:35
Galerie de imagini
Mesaje de Sfântul Dumitru pentru cei care își serbează onomastica.
Pinterest, Facebook, Hepta

Sfântul Dumitru, cunoscut și ca Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, este sărbătorit în special de creștinii ortodocși și greco-catolici din România, Grecia, Bulgaria, Serbia, Macedonia de Nord, Rusia, dar și din alte țări din spațiul est-european

Marea sărbătoarea este prăznuită pe data de 26 octombrie și este un moment extrem de important în calendarul creștin ortodox.

În România, sărbătoarea Sfântului Dumitru simbolizează începutul sezonului rece și este asociată cu diverite obiceiuri și tradiții precum este „Focurile lui Sumedru”.

Pe aceeași temă

Românii care poartă numele Izvorâtorului de Mir își sărbătoresc astăzi ziua de nume, iar noi am pregătit pentru tine cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pe care să le trimiți acestora!

Felicitări și imagini creștine de Sfântul Dumitru

„La mulți ani binecuvântați! Fie ca Sfântul Dumitru să te ocrotească și să îți călăuzească pașii pe drumul vieții, aducându-ți sănătate, pace și lumină!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc ca Sfântul Dumitru să-ți aducă în inimă credință, iubire și bucurie nemărginită. La mulți ani!”

„La mulți ani de Sfântul Dumitru! Să ai parte de multe binecuvântări, pace în suflet și credință neclintită!”

„Astăzi este ziua celor care poartă numele de Dumitru! Fie ca sfântul tău ocrotitor să te binecuvânteze cu sănătate și bucurii nemărginite. La mulți ani!”

„Fie ca rugăciunile tale să fie ascultate și Sfântul Dumitru să-ți fie aproape în fiecare clipă. La mulți ani plini de bucurie și pace!”

„Îți doresc ca Sfântul Dumitru să te însoțească pe drumul vieții, aducându-ți lumină, dragoste și credință. La mulți ani binecuvântați!”

Recomandari A1

„În această zi de sărbătoare, mă rog ca Sfântul Dumitru să te protejeze, să te întărească și să-ți dăruiască bucuria unui suflet împăcat. La mulți ani!”

„Cu credință și speranță, să pășești mereu înainte! La mulți ani, Dumitre, și fie ca sfântul tău ocrotitor să te binecuvânteze mereu!”

„De ziua numelui tău, fie ca lumina Sfântului Dumitru să te însoțească în toate zilele vieții tale, aducându-ți sănătate, iubire și fericire! La mulți ani!”

„La mulți ani de Sfântul Dumitru! Să ai parte de credință, speranță și iubire nesfârșită, iar sfântul să te ocrotească la fiecare pas!”

Imaginile cu ilustrațiile de Sf. Dumitru sunt la finalul articolului, în galerie!

Mesaje pentru cei care își serbează onomastica

„La mulți ani, Dumitre! Fie ca Sfântul Dumitru să-ți aducă sănătate, pace și bucurie în fiecare zi. Să ai parte de toate lucrurile frumoase și de binecuvântări nenumărate!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc tot ce e mai bun în viață! Sfântul Dumitru să te ocrotească și să îți lumineze calea spre fericire și împlinire. La mulți ani!”

„La mulți ani fericiți și binecuvântați! Să ai parte de iubire, speranță și liniște, iar Sfântul Dumitru să te însoțească la fiecare pas.”

„Astăzi, de ziua numelui tău, mă rog ca Sfântul Dumitru să-ți aducă liniște în suflet, înțelepciune și putere. La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

„Fie ca Sfântul Dumitru să-ți aducă noroc, pace și împliniri. La mulți ani, Dumitre! Să ai parte de o viață plină de binecuvântări!”

„Cu ocazia sărbătorii tale onomastice, îți doresc să fii sănătos, fericit și plin de speranță. Sfântul Dumitru să-ți lumineze calea și să-ți aducă doar bucurii!”

„La mulți ani, om frumos! Sfântul Dumitru să-ți fie alături mereu, să te binecuvânteze și să te înconjoare cu iubire și pace. Bucurii și împliniri în fiecare zi!”

„De ziua ta de nume, fie ca sfântul tău ocrotitor să-ți ofere tot ce ai nevoie pentru a trăi frumos și cu credință. La mulți ani, Dumitre, și multe binecuvântări!”

„Sărbătoarea Sfântului Dumitru să-ți aducă lumină în suflet, liniște și oameni dragi alături. La mulți ani binecuvântați, cu sănătate și iubire!”

„La mulți ani de Sfântul Dumitru! Să ai parte de toată fericirea pe care o meriți, iar sfântul tău ocrotitor să-ți călăuzească pașii în fiecare zi.”

Pe aceeași temă

Urări de la mulți ani scurte pentru cei dragi

„La mulți ani, plini de bucurii și împliniri! Sfântul Dumitru să-ți fie alături!”

„Cu dragoste și gânduri bune, îți urez o zi minunată de onomastică! La mulți ani!”

„La mulți ani cu sănătate și noroc! Fie ca ziua ta să fie plină de lumină!”

„Să ai parte de o zi specială și de un an binecuvântat! La mulți ani, Dumitre!”

„Sfântul Dumitru să-ți călăuzească fiecare pas! La mulți ani frumoși și fericiți!”

„La mulți ani și multe momente frumoase alături de cei dragi! Fii binecuvântat!”

„Gânduri bune și multă fericire de ziua numelui tău! La mulți ani!”

„Fie ca această zi să-ți aducă doar bucurii! La mulți ani de Sfântul Dumitru!”

„Sănătate, pace și iubire! La mulți ani binecuvântați de onomastica ta!”

„Cu inima deschisă, îți doresc o zi de neuitat! La mulți ani, Dumitre!”

Ce nume sunt sărbătorite de Sf. Dumitru

Printre numele sărbătorite de Sfântul Dumitru se numără:

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
mesaje sf dumitru sfântul dimitrie rugăciune sărbătoare
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera Hidden Assets e în AntenaPLAY! Un thriller captivant care te va ține cu sufletul la gură timp de 6 episoade. Tot ce vrei e să dai PLAY!
Stirile zilei Taxe şi impozite mai mari din 2025. Lovitura primită de Laurenţiu, un antreprenor din Capitală
Videoclipul zilei
Citește și
Mesaje de Sfântul Dumitru 2019. Felicitări, urări, SMS-uri pe care le poți trimite celor care își...
Video recomandate
Video
Citește și