Antena

Gigi Becali și-a cumpărat 30 de hectare tocmai pe meleaguri africane. Ce plănuiește afaceristul: „Nici televizor, nici nimic”

După meciul FCSB - Nordsjaelland, care s-a terminat la scor 0 - 0, Gigi Becali a făcut câteva declarații neașteptate.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 12 August 2023, 17:50 | Actualizat: Sambata, 12 August 2023, 18:05
Galerie de imagini
Gigi Becali și-a cumpărat 30 de hectare tocmai pe meleaguri africane. Ce plănuiește afaceristul: „Nici televizor, nici nimic”
Shutterstock, Profimedia, Hepta

Omul de afaceri, în vârstă de 65 de ani, a văzut meciul organizat pe stadionul Steaua dintre FCSB și echipa din Danemarca. Pe atunci, i-a și venit o idee neașteptată.

Pe aceeași temă

Gigi Becali și-a cumpărat 30 de hectare tocmai pe meleaguri africane. Ce plănuiește afaceristul: „Nici televizor, nici nimic”

Patronul FCSB a fost impresionat de jocul de pase al fotbaliștilor de la Nordsjaelland și, observând că din echipă fac parte mai mulți sportivi africani, s-a gândit să deschidă o academie de fotbal în Uganda, transmite Digisport.ro.

”În Uganda am cumpărat vreo 30 de hectare. Mă gândeam să fac acolo (n.r.- academie), dar e greu, cine se duce antrenor acolo? Știi care e treaba cu ăștia? E sărăcie, îi iei la 14-15 ani și le faci program. 8 ore de somn, 3 ore masă și restul le dai mingea.

Nici televizor, nici nimic. Când te scoli, începi să pasezi, când mânânci, ții mingea... Așa cred că le fac (n.r.- cei de la Nordsjaelland jucătorilor africani din lot). Nu au talent ca Neymar, ei sunt pasatori, adică exercițiu”, a spus Gigi Becali.

Nordsjaelland are nu mai puțin de opt jucători din Africa: Emmanuel Ogura, Adamo Nagalo, Mohamed Diomande, Lasso Coulibaly, Mario Dorgeles, Ernest Nuamah, Ibrahim Osman și Yannick Agnero, mai continuă Digisport.

Pe aceeași temă

Echipa FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League, scrie News.ro.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat.

Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Recomandari A1

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic - Ov. Popescu, Djokovic (Edjouma 74), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Compagno (Valentin Gheorghe 61), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

NORDSJAELLAND: A. Hansen - Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew (Marxen 82), Frese - Diomande, Tverskov, Bocha (D. Svensson 49) – Nuamah (Coulibaly 82), Ingvartsen (Nygren 56), Osman (Antman 56). ANTRENOR: Johannes Hoff Thorup

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 73, Edjouma 89m Chiricheş 90+1 / Nagalo 32

Cartonaş roşu: Adamo Nagalo (Nordsjaelland) min. 59

Arbitri: Milos Boskovic – Marjan Paunovic, Vladislav Radenovic – Radoje Pajovic (toţi din Muntenegru)

Whatsapp LinkedIn
gigi becali
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Citește și
Ioana Tufaru a spus adevărul despre relația cu Gigi Becali, după ce a plecat din garsoniera lui: „Nu...
Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a ajuns în Instanță. Ce spune patronul FCSB despre Alexandra: „Sunt...
Care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o Gigi Becali în creșterea fiicelor sale. Ce a...
Motivul pentru care Gigi Becali conduce desculț bolidul de 500 de mii de euro. Vărul Victor Becali a fost...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Florin Ristei a dezvăluit suma pe care o cere pentru un concert de o oră: „Să ne sunați, că e mai ieftin”
Imaginile cu puiul de vulpe care i-a înduioșat pe internauți! Micuțul a fost salvat de un tânăr care a cerut ajutorul pe Facebook
Larisa Popa, fosta angajată a lui Pescobar, a spus totul despre relația pe care o avea cu afaceristul. Ce dezvăluiri a făcut
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Mireasa, sezon 6. Valentin Harle, apariție emoționantă cu fiul său. Unde a mers alături de Tudor: „În curând...”
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Băieții au făcut nominalizări. Trei fete intră în cursa de eliminare
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Albert, Alexandru și Vlad
Românii au găsit o metodă inedită pentru a păcăli automatele de reciclare. Cât de inventivi sunt
Cum arată acum mama Carminei, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Ami Teiceanu este o brunetă superbă la 44 de ani
Prognoza meteo 12 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Mai multe