Antena

Bruce Willis şi Demi Moore au devenit, oficial, bunici. Fiica lor cea mare, Rumer Willis, a născut o fetiță. Ce nume i-a ales

Rumer Willis - fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore – şi partenerul ei Derek Richard Thomas au anunţat, marţi, naşterea fiicei lor Louetta Isely Thomas Willis, într-o declaraţie comună postată pe Instagram, transmite CNN.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 26 Aprilie 2023, 14:51 | Actualizat: Miercuri, 07 Iunie 2023, 10:03
Galerie de imagini
Bruce Willis şi Demi Moore au devenit, oficial, bunici. Fiica lor cea mare, Rumer Willis, a născut o fetiță. Ce nume i-a ales
Shutterstock, Profimedia

"Eşti magie pură", au scris ambii pe Instagram, alături de o fotografie drăguţă a nou-născutului.

Ei au adăugat că Louetta s-a născut pe 18 aprilie, acasă, notează News.ro.

Pe aceeași temă

Bruce Willis şi Demi Moore au devenit, oficial, bunici

"Eşti mai mult decât am visat vreodată", au adăugat ei.

Celebrităţi precum Hilary Duff, Melanie Griffith şi Nikki Reed, printre altele, au adresat felicitări pentru cuplu, alături de sora lui Rumer Willis, Tallulah Willis, care a spus că îşi va iubi noua nepoată "în fiecare moment din fiecare zi".

Emma Heming, soţia lui Bruce Willis, a comentat, de asemenea, "o iubim atât de mult".

Vestea fericită este o binevenită gură de aer proaspăt pentru familia care a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care Bruce Willis le-a îndurat după ce a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală (FTD) în februarie.

Louetta este primul copil al cuplului şi marchează, de asemenea, primul nepot pentru Bruce Willis şi Demi Moore.

Pe aceeași temă

Vorbind cu revista People la începutul acestei luni, Rumer Willis a declarat că familia ei este "atât de încântată" pentru copil.

Recomandari A1

"Este atât de distractiv să aducem primul nepot în familia noastră, mai ales pentru că suntem un grup atât de mare în acest moment", a adăugat ea.

Acest grup le include pe noile mătuşi ale Louettei, surorile lui Rumer Willis, Tallulah şi Scout Willis, alături de fiicele lui Heming şi Bruce Willis, Mabel şi Evelyn, mai scrie News.ro.

Pe aceeași temă

Bruce Willis suferă de demență, a anunțat familia sa

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, care a renunţat în martie 2022 la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, suferă de demenţă frontotemporală, a anunţat, joi, familia sa, conform aceleiași surse.

“De când am anunţat diagnosticul de afazie, în primăvara anului 2022, boala lui Bruce a progresat şi acum avem un diagnostic mai specific: demenţă frontotemporală. Din nefericire, dificultăţile de comunicare reprezintă doar un simptom al bolii de care suferă Bruce. Deşi este dureros, este totuşi o uşurare faptul că în sfârşit avem un diagnostic clar”, se arată în comunicatul familiei lui Willis, semnat Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Demenţa frontotemporală reprezintă un grup de tulburări care duc la deteriorarea lobilor frontali şi temporali ai creierului prin atrofie.

Familia actorului a menţionat că boala de care suferă Willis este, în cazul persoanelor sub 60 de ani, cea mai întâlnită formă de demenţă. “În prezent nu există tratamente pentru boală, o realitate care sperăm să se va schimba în anii care vin. Pe măsură ce boala lui Bruce avansează, sperăm că mass-media va atrage atenţia asupra acestei boli, care are nevoie să fie ştiută mult mai bine de oameni şi necesită cercetări”, a precizat familia lui Willis.

Soţia lui Bruce Willis le-a cerut paparazzilor să „nu mai strige” după actor

Emma Heming Willis, soţia actorului Bruce Willis, a făcut o declaraţie prin care le-a cerut paparazzilor „să păstreze distanţa” atunci când îl urmăresc pe actorul în vârstă de 67 de ani, care a fost recent diagnosticat cu demenţă, conform Variety, notează News.ro.

Heming Willis a publicat un videoclip pe Instagram, povestind un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei în timp ce acesta a făcut o apariţie publică rară atunci când s-a întâlnit cu prieteni la o cafea în Santa Monica.

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea”, a spus ea. „Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru".

„Ştiu că acsta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău”, a continuat ea. „Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”.

Declaraţia ei vine la câteva săptămâni după ce familia a anunţat că afazia lui Willis a evoluat în demenţă frontotemporală, care este adesea diagnosticată la o vârstă mai mică decât alte forme de demenţă. Simptomele pot include modificări de personalitate, dificultăţi de vorbire şi tulburări motorii.

Bruce şi Emma sunt căsătoriţi din 2009.

Whatsapp LinkedIn
bruce willis demi moore bruce willis nepoata
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
Videoclipul zilei
Citește și
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Cum se simte și ce a dezvăluit Demi Moore,...
Soția lui Bruce Willis a făcut noi dezvăluiri despre boala actorului. Cele mai recente imagini i-au...
Imagini înduioșătoare cu Bruce Willis, diagnosticat cu demență. Ce mesaj i-a transmis fosta soție,...
Soția lui Bruce Willis, apel emoționant către jurnaliștii care îl urmăresc pentru a obține...
Video recomandate
Video
Citește și
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers Catine.ro
Primele imagini de la nunta Dilettei Leotta cu Loris Karius. Cum a arătat rochia de mireasă și ce rol a avut... Happy Channel
Soția bărbatului ucis în accidentul comis de Mario Iorgulescu va merge la CEDO: „Nu mă las bătută. Mai bine... Libertatea.ro
Cât au ajuns să coste un șezlong, o limonadă, o cafea și un covrig pe plajă, în Constanța Ziare.com
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni AntenaSport
Fanii au felicitat-o în număr impresionant! Anunțul special făcut de Andreea Bănică după 16 ani de... Elle
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit... Spynews.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“ BZI
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Spumă de căpșuni cu albușuri. Un desert simplu și savuros, gata în 10 minute HelloTaste.ro
Ce compensații trebuie să primească angajații care lucrează de Rusalii. Amenzi de până la 10.000 de lei pentru... Antena3.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la... useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Evaluare Națională 2024: Ce subiecte au primit elevii la limba și literatura română și cum trebuiau rezolvate Wall-Street
Misha, primele declarații după zvonurile legate de împăcarea cu Connect-R: Ca să clarific toate aspectele... Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională Redactia.ro
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au avut de caracterizat un personaj din Cireșarii Observator
Xilitolul, un îndulcitor foarte popular, poate crește riscul de infarct și atac cerebral MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Meteorologii Accuweather anunță o lună iulie fără PRECEDENT în România. Țara fierbe, la propriu! Temperaturi... Gandul
Pepe a spus adevărul despre banii încasaţi la nunta cu Yasmine. Ce a găsit în plicuri CanCan
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament DeParinti
Taylor Swift l-a adus pe Travis Kelce pe scenă în timpul concertului de pe stadionul Wembley. Cei doi și-au... ZUTV
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al... UseIT
Chec guguluf cu mascarpone și zmeură, glazurat cu lămâie Hello Taste