Antena

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher la 11 ani de la accident.Legendarul pilot F1 ar fi participat la nunta fiicei sale

Michael Schumacher nu a mai apărut în fața publiclui de la teribilul accident din 2013. Corinna, soția sa, s-a ocupat de protejarea intimității acestuia. Iată cine a avut acces la fostul pilot.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 16:16 | Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 16:16
Galerie de imagini
Gina și Iain s-au căsătorit în cursul weekendului trecut
GettyImages, ProfiMedia

Michael Schumacher a suferit în urmă cu 11 ani un teribil accident la schi. De atunci, familia acestuia a ținut secretă starea sa de sănătate și nimeni din afară nu a mai avut acces la el.

Corinna, soția legendarului pilot, este cea care se ocupă de el și care dorește să mențină privată situația sa.

Pe aceeași temă

Ce se cunoaște despre accidentul septuplului campion mondial din Formula 1

În urmă cu un an, jurnalistul german Jens Gideon a luat legătura cu unul dintre primii oameni sosiți la locul accidentului lui Michael Schumacher. Potrivit unei surse, echipa de salvare ar fi făcut o serie de erori care au afectat profud creierul pilotului.

„Două decizii îndoielnice dezvăluite despre accidentul care i-a schimbat viața lui Michael Schumacher”, scriau atunci jurnaliștii spanioli.

Jen Gideon a discutat cu instructorul de schi de la Meribel, acesta fiind printre primii care a ajuns la locul accidentului.

Bărbatul susține că l-ar fi avertizat pe legendarul pilot că pârtia nu se află în stare optimă pentru a se schia, mărturisind chiar că se vedeau stâncile din cauza lipsei zăpezii.

Pe aceeași temă

„Nu te duci acolo într-o astfel de zi. Era clar că nu era suficientă zăpadă. Nici pe pârtie nu erau condiții ideale pentru schi. Era foarte periculos să te aventurezi în afara pistei într-o zi ca asta”, a declarat instructorul.

Una dintre erorile medicale ar fi faptul că s-a subestimat gravitatea situației. Deoarece pilotul era conștient când a sosit echipa de salvare, deși se lovise cu capul de o stâncă, salvatorii au aplicat un tratament inițial incorect.

Schumi a fost transportat la un spital din Moutiers, însă starea sa s-a deteriorat rapid în timpul transportului, iar pilotul și-a pierdut cunoștința. Acesta a fost intubat și transportat la un centru specializat din Grenoble.

Recomandari A1

Acolo a suferit două intervenții chirurgicale și a stat șase luni în comă.

Pe aceeași temă

„Schumacher ar fi putut ajunge la Grenoble cu trei minute mai devreme”, precizează jurnalistul german.

În 2014, pilotul s-a trezit din comă, însă din acel moment, familia a luat decizia de a ține totul secret. Ba mai mult, a fost angajat un avocat care să se asigure că îi sunt protejate drepturile la intimitate.

În ciuda protestelor prietenilor și a fostului agent, Willi Weber, Corinna nu a lăsat pe nimeni să se apropie de campion.

„Când mă gândesc acum la Michael, din păcate nu mai am nicio speranţă de a-l revedea. Nici o veste pozitivă după zece ani. Familia lui mi-a interzis întotdeauna să vin să-l vizitez dintr-un motiv care îmi scapă.

Bineînţeles, regret foarte mult şi mă învinovăţesc. Ar fi trebuit să-l vizitez pe Michael la spital. Am plâns ca un câine după accidentul său.

M-a lovit incredibil de tare, după cum vă puteţi imagina. Ca şi faptul că soţia sa Corinna nu-mi permite să am niciun contact cu el”, a dezvăluit Willi Weber.

Pe aceeași temă

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher la 11 ani de la accident. Legendarul pilot Formula 1 ar fi participat la nunta fiicei sale

După 11 ani de la accidentul respectiv, Michael Schumacher ar fi apărut în public pentru prima oară la nunta fiicei sale.

În cursul weekendului trecut, Gina Schumacher, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu Iain Bethke, un om de afaceri german, după o logodnă de șapte ani. Evenimentul a avut loc în Mallorca, la vila familiei Schumacher, pe care Corinna a achiziționat-o pentru 27 de milioane de lire sterline în 2017, de la Florentino Perez, președintele clubului Real Madrid.

Deși puteau alege orice locație pentru ceremonie, cuplul a ales vila familiei pentru a-și uni destinele. Și au invitat oaspeții în propriul cămin, ceea ce i-a uimit atât pe aceștia, cât și presa. Ceremonia a durat mai puțin de o oră, iar atmosfera a fost întreținută de o trupă de muzică country.

Proprietatea de 15.000 de metri pătrați, cu două piscine, un heliport, o sală de sport și o grădină exterioară imensă, a găzduit fastuoasa petrecere.

Pe aceeași temă

Cum era de așteptat, invitații nu au avut voie să facă fotografii. Pentru a se asigură că această doleanță este respectată, familia Ginei a cerut invitaților să-și lase telefoanele la agenții de securitate.

Cei prezenți la ceremonie l-au putut vedea pe legendarul pilot în timp ce-și privea fiica în drumul către altar, potrivit unei surse.

La ceremonie a fost prezent și Mick, fiul pilotului, care îi urmează în carieră, fiind pilot de teste pentru Mercedes în Formula 1.

Iubita acestuia, modelul Laila Hasanovic, este una dintre persoanele care l-au văzut pe Michael Schumacher. Laila este foarte apropiată de familia iubitului său și există zvonurile unei posibile logodne.

Ralf Schumacher a fost de asemenea prezent, împreună cu iubitul său, Etienne.

Gina Schumacher este o profesionistă în sportul ecvestru, câștigând recunoaștere la nivel internațional.

Whatsapp LinkedIn
michael schumacher formula 1 accident de schi nuntă gina schumacher corinna schumacher mick schumacher
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei ANIMAŢIE. Femeie din Suceava, strivită de un copac tăiat de angajaţii primăriei
Videoclipul zilei
Citește și
Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit! Primele imagini cu Gina în rochie de mireasă. Ce a apărut...
Mick Schumacher speră la un loc la Mercedes în 2025. Cum arată acum fiul legendarului Michael Schumacher
Michael Schumacher a împlinit 53 de ani. Imagini spectaculoase din timpul carierei
Soția lui Michael Schumacher, dezvăluiri neașteptate despre fostul pilot. Ce a recunoscut în...
Video recomandate
Video
Citește și