Soția Chef-ului Alexandru Sautner, mesaj emoționant după ce s-a aflat că acesta este unul dintre noii jurați Chefi la Cuțite
Noul jurat de la Chefi la Cuțite are o carieră impresionantă în domeniul gastronomic și în business, iar soția sa se mândrește cu reușitele pe care le are acesta pe plan profesional. De curând, aceasta a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care și-a exprimat gândurile bune cu privire la noua calitate de jurat a chef-ului. Iată ce declarații a făcut frumoasa lui soție.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 13 Decembrie 2023, 17:42 | Actualizat: Joi, 14 Decembrie 2023, 12:10Chef Alexandru Sautner, noul jurat al emisiunii Chefi la Cuțite începe un nou capitol din cariera sa profesională. Fiind un om de afaceri de succes și un bucătar de excepție, acesta a primit oportunitatea de a lua parte la o competiție de acest gen cu brațele deschise.
Familia acestuia și apropiații sunt foarte fericiți pentru reușita chef-ului, iar soția a ținut chiar să transmită un mesaj prin care să-și arate aprecierea și gândurile bune. Iată cât de frumos a vorbit despre chef.
Pe aceeași temăCe mesaj emoționant a transmis soția chef-ului Alexandru Sautner
„Noul Proiect ”Chefi la Cuțite”... nu este altceva decât confirmarea muncii tale. Mulțumim universului pentru TOT! Experiența acumulată în 35 de ani, timp în care ai avut parte de bune și rele, de urcurșuri și coborâșuri, ai creat oameni, echipe... ai dat șanse să crească împreună cu tine un număr mare de angajați, însă ... azi TU ești cel apreciat! Cu mare dragoste și Respect. Ai tăi, FAMILIA” a fost mesajul pe care l-a transmis soția chef-ului alături de imaginile pe care Alexandru Sautner le-a făcut în cadrul ședinței foto a emisiunii.
Pe aceeași temăCine este Chef Alexandru Sautner
Alexandru Sautner are 55 de ani și lucrează de mai bine de 33 de ani în domeniul gastronomic.
În 1991, la 21 de ani, Chef Alexandru Sautner a plecat din țară împreună cu un prieten. Visa la Franța, însă drumul cu peripeții, s-a oprit în Germania, după câteva zile de mers pe jos, timp în care au fost puși în situații limită.
Șapte ani mai târziu, după multă muncă și după ce a trecut prin toate meseriile legate de domeniul gastromic, avea deja primul restaurant. L-a deschis pe al doilea în 2003, iar în 2005 pe al treilea. Toate în Stuttgart.
Pe aceeași temăÎn 2013 a revenit în România pentru că a găsit o oportunitate de business la Mamaia. A deschis acolo o plajă și un restaurant, însă gândul îi rămăsese la înghețată.
A decis să plece la Bologna, la Ice University, pentru a își urma visul. Destinul l-a dus însă la Rimini, cel mai mare târg de înghețată din lume, acolo unde a descoperit Emilia Cremeria. S-a îndrăgostit încă de la prima aromă și a decis să deschidă o franciză în România.
După îndelungi negocieri cu italieni, a reușit să aducă brandul și a investit 250.000 de euro. În 2020 avea deja 9 gelaterii la noi în țară și discuții cu alte locații din marile orașe. În prezent numărul lor a ajuns la 14.
Pe aceeași temă