Două produse ce conțin anşoa, a căror compoziţie a fost afectată de o substanţă chimică folosită la materialele plastice, au fost retrase de pe piață, anunță un cunoscut lanț de supermarketuri din România.
Joi, 22.11.2018, 08:50Ingrediente: 400 gr tagliatelle 1 cutie file de anșoa 2 buc praz 2 buc andive ulei măsline usturoi 2 gr peperoncino ...
Marti, 04.10.2016, 17:29Ketchuup-ul are o istorie de peste 300 de ani si nu a avut mereu gustul si culoarea cu care suntem obisnuiti acum, informeaza Yahoo Shine.
Luni, 07.05.2012, 00:00Iata o noua varianta de a prepara friptura de Pasti. Ansoa ofera o aroma fina carnii de miel.
Sambata, 14.04.2012, 00:00Oamenii de stiinta americani au demonstrat inca o data ca pestele si uleiul de peste ajuta la mentinerea sanatatii creierului si previn deteriorarea acestuia, relateaza Daily Mail.
Marti, 28.02.2012, 00:00Un peste mic, subtire, argintiu si sarat, care se gaseste mai ales in Marea Neagra, Pacific si Atlantic. Insa cei mai buni - se spune - provin din Marea Mediterana.
Miercuri, 09.11.2011, 00:00Reteta zilei de luni este una potrivita pentru o gustare sau pentru o masa usoara de seara. Pofta buna!
Luni, 29.08.2011, 00:00Reteta zilei de miercuri vine tot din Italia, ca si cea de ieri, si este destinata mesei de pranz sau de seara. Este o reteta fara carne, insa nu vegetariana. Pofta buna!
Miercuri, 13.07.2011, 00:00Martha Stewart iti propune o reteta delicioasa pe baza de somon si de conopida, o combinatie speciala, sanatoasa si plina de culoare.
Miercuri, 25.05.2011, 00:00Prajitul in tigaie este cel mai popular mod de a pregati fileul de peste in restaurante pentru ca dureaza foarte putin pana ce clientul isi primeste comanda. In plus, aceasta modalitate de preparare aduce si un contrast de texturi, deoarece pielea devine crocanta, in timp ce carnea ramane frageda.
Joi, 05.05.2011, 00:00Chef Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta delicioasa de rulouri de vita umplute cu ansoa si sos de vin dulce.
Joi, 21.04.2011, 00:00Nivelul crescut al colesterolului rau (LDL) este asociat cu bolile cardiovasculare. Pentru a veni in ajutorul persoanelor care au LDL peste valorile normale, nutritionistii americani au pus la punct o lista cu alimentele ce contribuie la scaderea LDL si la cresterea nivelului colesterolului bun (HDL).
Miercuri, 09.02.2011, 00:00Joi, 09.09.2010, 17:04
Mod de preparare: Pentru a decongela calamarii, puneti-i intr-o sita pe care sa o scufundati in apa clocotita. Clatiti apoi fructele de mare si curatati-le de grasime, pielite si resturi de la coloana vertebrala. Intr-o tigaie puneti putin ulei de...
Joi, 08.07.2010, 18:08