Sezonul patru "Chefi la cuţite" aduce şi o premieră în concurs: un copil de 10 ani a trecut deja de prima rundă. Micuţul a lăsat deoparte jucăriile şi s-a prezentat în faţa bucătarilor ca un adevărat profesionist.
Cel mai tânăr bucătar din România are 10 ani. A renunţat la joacă şi toată ziua şi-o petrece în bucătărie. Alex Mîrţ este extrem de serios.
Duminica, 22.10.2017, 20:04
Că este înnebunită după sushi, ăsta nu mai e un secret pentru nimeni! Andreea Raicu a invatat, alături de câțiva experți, să prepare sushi.
Duminica, 22.10.2017, 19:40
Alin Pascal gătește ca un adevărat bucătar,Vedeta arată cum se pun pastele la fiert. Alin pune mai întâi putin ulei și puțină sare.
Duminica, 22.10.2017, 18:14
Doamne, ce copil, au exclamat chefii, atunci când în platou a intrat un puști de 10 ani. Îl cheamă Alex, vine din județul Neamț și are haină pe care stă scris numele lui. 10 ani!!!
Necula Mihai e chef bucătar în Brașov și a venit cu un singur gând: să câștige! ”Știu că pot să fac asta!”.
E bucătar de fast-food, vine din Cluj și a venit să-și încerce norocul printre cei mai buni bucătari. Pare încrezător în forțele proprii, mai ales că are în spate ceva experiență.
Florile Dumitrene au venit să demonstreze că mâncarea tradiţională este la fel de gustoasă ca cea din bucătăria contemporană. Cu o reţetă veche de 50 de ani, gospodinele vesele din Bistriţa speră să-i cucerească pe chefi. În special pe...
Florile Dumitrene au venit să demonstreze că mâncarea tradiţională este la fel de gustoasă ca cea din bucătăria contemporană. Cu o reţetă veche de 50 de ani, gospodinele vesele din Bistriţa speră să-i cucerească pe chefi. În special pe...
Adriana Tordai a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are talent culinar din plin! Susținută de famillie, concurenta e pornită să facă spectacol.
Petru Benedek este alpinist utilitar și spune că la înălțime se simte cel mai bine! Acum vrea să facă senzație la „Chefi la cuțite”!
Următorul concurent se numește Mircea Crăciun este din București și se descrie ca fiind „țigan argintar”.
Alma, Eliza Spârlea şi Anca Soare au pregătit preparate ciudate la "Chefi la Cuţite".
Horațiu Boșca este artist instrumentist cu o mare pasiune pentru gătit! A venit la „Chefi la cuțite” susținut mai ales de Cezar Ouatu!
Următoarea concurentă se numește Eftimie Ionela și a venit la „Chefi la cuțite” tocmai de la Bacău, pentru a demonstra fostului soț ce a pierdut!
Bogdan Cărbunaru a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” la îndemnul familiei sale. Doar că bătălia nu o să fie una ușoară, căci va găti avându-l rival pe fratele său!
Ionel Valentin, Iorga Florin şi Moga Adrian nu au reuşit să impresioneze juriul "Chefi la Cuţite", cu preparatele lor.
Frații Cărbunaru au venit la emisiunea „Chefi la cuțite” la îndemnul familiei, pentru a se vedea clar cine este cel mai bun dintre Bogdan și Marian!
Următoarea concurentă venită la „Chefi la cuțite” se numește Tușa Ionela Adina, locuiește în Belgia și acum a venit să demonstreze că e bună la gătit!
Ionuț Chirițoiu este bucătar și a venit la „Chefi la cuțite” ca să își testeze forțele și să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie!
Anna Lesko nu se lasă până nu ne demonstrează ce pricepută este la gătit. Ca o gospodină desăvârşită, artista a intrat din nou în bucătărie, şi-a pus şorţuleţul în jurul taliei de viespe şi a trecut la fapte.
Luni, 16.10.2017, 16:44
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine muschi de vita, sfecla rosie, bacon, hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Barbarossa”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine muschi de vita, sfecla rosie, bacon, hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Barbarossa”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine fasole roşie arpagic murat, vinete, ghebe, găluşte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Perle de Toamna”.
Cristian Vasile Bota este bucătar și a venit tocmai din Irlanda pentru a concura la emisiunea „Chefi la cuțite” și pentru a demonstra că își merită titlul de „chef”!
Andreea Raciu găteşte foarte des reţete gustoase şi sănătoase. De data aceasta, vedeta ne arată tuturor cum se poate prepara o salată vegetariană. şi uite aşa avem de la cine învăţa! Priviţi!
Sambata, 30.09.2017, 12:47
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune un nou desert cu prune şi nuci - "Dor de dulce"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine bacon, mango, brânză de capră, smochine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Raţă plimbăreaţă”.
”Cum ar fi să ajung chef la 16 ani?”, aceasta e întrebarea care stă pe buzele Taniei Năstase, o puștoaică îndrăgostită de bucătărie, care vrea să-și arate talentul în fața chefilor, dar și a unei țări întregi.
Ți-e poftă de ceva bun și extrem de ușor de pregătit? Atunci află cum faci cea mai bună vită la plină încinsă!
Unul dintre preparatele cu care eram răsfățați în copilărie erau vestitele frigănele, făcute în special de bunici.
Simpaticii matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani” sunt puși pe șotii și arată ce „minunății” de mesaje au mai găsit pe internet!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ouă, lapte, pâine albă, unt, ceapă, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Friganele bavareze”.
Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".
Vârtop Mărioara are 53 de ani și a venit tocmai de la Timișoara ca să își demonstreze talentul culinar în fața celor trei chefi, ca un adevărat maistru bucătar!
A călătorit în câteva luni, cât alţii într-o viaţă. Chef Cătălin Scărlătescu o ţine dintr-o vacanţă în alta. Priviți pe unde s-a plimbat celebrul bucătar şi în ce locuri s-a răsfăţat.
A călătorit în câteva luni, cât alţii într-o viaţă. Chef Cătălin Scărlătescu o ţine dintr-o vacanţă în alta. Priviți pe unde s-a plimbat celebrul bucătar şi în ce locuri s-a răsfăţat.
Luni, 25.09.2017, 18:46
Prinţesa Polonic şi-a dezvăluit secretele din bucătărie! Anca Lungu găteşte, la "Prietenii de la 11" , clătite americane cu chefir.
Vestea momentului pentru toți prichindeii! Gașca Zurli se mărește cu un nou membru de familie: Bucătărașul Zurli!
Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli, devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă.
Vladutz a început săptămâna cu un super preparat delicios, cu care sigu r te va cuceri instant! Rețeta se numește „Burger trei dorințe” și este una cu adevărat specială!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine somnon, ton roşu, peşte spada, şprot afumat, maioneză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Trei dorinţe”.
Un bucătar francez aduce savoarea Parisului la Bucureşti. Medaliat cu o stea Michelen. Acesta a gătit pentru sir Elton John, Celine Dion şi chiar pentru preşedintele Emmanuel Macron.
Duminica, 24.09.2017, 09:13
Sârbu Daniela este din București și a decis să demonstreze tuturor că nu trebuie să ai diplomă de bucătar ca să ai talent în bucătărie!
O mai știți pe Ioana Botiș, soția simpaticului spaniol Alberto Santos care a făcut show ca un adevărat toreador? A venit rândul ei la jurizare!
Andrei Marinescu are doar 19 ani, dar experiența sa de bucătar durează deja de doi ani! Este bucătar și crede că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, peta, parmezan, smantana, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Învârtită cu vinete”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne de porc, gogoşari, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gulaş sârbesc”.