Antena Căutare

Articole despre bucatar

Chefi la Cuțite. Nunta de aur, tema primei probe! Vezi aici ce vor să gătească chefii!

Chefi la Cuțite. Nunta de aur, tema primei probe! Vezi aici ce vor să gătească chefii!

Cele trei familii trebuie să pregătească un preparat alături de mentorul lor, dar și unul în care doar primesc indicații de la căpitan, un meniu potrivit pentru o nuntă de aur.

Marti, 04.06.2019, 16:48
Florile de salcâm, căutate de bucătarii restaurantelor de top

Florile de salcâm, căutate de bucătarii restaurantelor de top

Moda florilor din farfurie, care dau gust multor reţete culinare, s-a născut la sat. Dacă în restaurantele de lux, panseluţele divers colorate sunt cele care dau fineţe deserturilor, în bucătăriile locale şi-au făcut loc, de sute de ani,...

Luni, 03.06.2019, 19:42
Neatza cu Răzvan și Dani. Acel moment când e luni și încă nu te-ai trezit bine: un bucatar aprinde "puțin mai mult" tigaia

Neatza cu Răzvan și Dani. Acel moment când e luni și încă nu te-ai trezit bine: un bucatar aprinde "puțin mai mult" tigaia

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri de pe net cu accidente la locul de muncă.

Luni, 27.05.2019, 09:26
Neatza cu Răzvan și Dani. Smiley News: Acel moment când e luni și gândul îți zboară la o scurtă vacanță: un bucatar a incendiat o bucatarie

Neatza cu Răzvan și Dani. Smiley News: Acel moment când e luni și gândul îți zboară la o scurtă vacanță: un bucatar a incendiat o bucatarie

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri de pe net cu accidente la locul de muncă.

Luni, 27.05.2019, 08:53
Varza de Bruxelles, meniul preferat de ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului

Varza de Bruxelles, meniul preferat de ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului

În farfuriile românilor se simte gustul european. În ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului, restaurantele au au avut cerinţe speciale din partea clienţilor. Mai exact au vrut ca mâncarea comandată să fie în ton cu ceea ce au...

Duminica, 26.05.2019, 19:24
Cea mai bună meserie este în bucătărie. Tot mai mulţi români fac cursuri şi stau ore întregi printre ingrediente cu gândul la meseria de aur a zilelor nostre: chef

Cea mai bună meserie este în bucătărie. Tot mai mulţi români fac cursuri şi stau ore întregi printre ingrediente cu gândul la meseria de aur a zilelor nostre: chef

Tot mai mulţi români vor să fie chefi. Nu la birou, ci în bucătărie. Unii se reprofilează la vârsta a doua, atraşi de salarii, dar şi de numărul mare de locuri de muncă. În România e nevoie de 50 de mii de bucătari. Într-o lună,...

Joi, 23.05.2019, 19:18
Neatza cu Răzvan și Dani. Rețeta zilei. Friptură de vițel cu leuștean

Neatza cu Răzvan și Dani. Rețeta zilei. Friptură de vițel cu leuștean

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit Friptură de vițel cu leuștean, un preparat gustos și simplu de realizat.

Joi, 23.05.2019, 08:29
Rețeta zilei. Rulouri cu vinete, un preparat din bucătăria grecească

Rețeta zilei. Rulouri cu vinete, un preparat din bucătăria grecească

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de Rulouri cu vinete, un preparat cu influiențe grecești pe bază de vinete, brânză feta, roșii, iaurt grecesc, dar şi alte ingrediente delicioase.

Miercuri, 22.05.2019, 08:54
Jurații Chefi la Cuțite - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu - își aleg echipele!

Jurații Chefi la Cuțite - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu - își aleg echipele!

Sezonul special Chefi la cuțite impune ca fiecare jurat să intre în luptă cu câte trei familii, însă doar unul dintre ei va avea avantajul de a-și alege primul toate cele trei echipe.

Marti, 21.05.2019, 19:36
Haos în bucătăria Chefi la Cuțite! Ana Morodan, Teleșpan, Cocuța și Boantă gătesc mâncare indiană

Haos în bucătăria Chefi la Cuțite! Ana Morodan, Teleșpan, Cocuța și Boantă gătesc mâncare indiană

Cei patru prieteni, Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, au venit la "Chefi la Cutite" cu trei preparate indiene tradiționale, în amintirea Asia Express: chicken tikka masala, dal-linte cu curry și paratha-pâinici specifice.

Marti, 21.05.2019, 19:33
Chefi la Cuțite. Familia Cilică a venit cu reţete ardeleneşti ca la mama acasă

Chefi la Cuțite. Familia Cilică a venit cu reţete ardeleneşti ca la mama acasă

Familia Cilică, formată din Florin, Cristina, Oana Matei și Patricia Moldovan, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat tradițional ardelenesc.

Marti, 21.05.2019, 19:11
Chefi la Cuțite. Familia Bucci i-a cucerit pe jurați cu vocea și preparatul lor

Chefi la Cuțite. Familia Bucci i-a cucerit pe jurați cu vocea și preparatul lor

Familia Bucci, formată din Lino, Felicia, Mayla și Chiara, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat italian.

Marti, 21.05.2019, 19:04
Chefi la Cuțite. Dos Santos gătește găluște cu pui în stil brazilian

Chefi la Cuțite. Dos Santos gătește găluște cu pui în stil brazilian

Familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonia, Leandro și Daniela, a venit la să câștige marele premiu de la "Chefi la Cuțite" în pași de dans.

Marti, 21.05.2019, 17:22
Chefi la Cuțite. Familia Lazăr a venit cu cel mai bun cheesecake cu zmeură din lume

Chefi la Cuțite. Familia Lazăr a venit cu cel mai bun cheesecake cu zmeură din lume

Familia Lazăr, formată din Maria, David, Alex și Florian, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun cheesecake cu zmeură.

Marti, 21.05.2019, 17:15
Familia Clejanilor gătește la Chefi la Cuțite cel mai tare afrodisiac: Prăjitură înțepată

Familia Clejanilor gătește la Chefi la Cuțite cel mai tare afrodisiac: Prăjitură înțepată

Familia Clejenilor, formată din Marga, Ioniță, Andreea și Viorica, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i vrăjească pe jurați cu cea mai bună prăjitură afrodisiac.

Marti, 21.05.2019, 16:56
Românii redescoperă gusturile copilăriei. Cum au reinventat bucătarii de top mămăliga

Românii redescoperă gusturile copilăriei. Cum au reinventat bucătarii de top mămăliga

Gusturile copilăriei nu se uită niciodată. La cererea clienţilor, tot mai mulţi bucătari reinterpretează mâncărurile de pe vremea bunicii. Aşa se face că în meniurile restaurantelor au apărut mămăliga toponită, laptele de pasăre sau...

Joi, 16.05.2019, 20:11
Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește Pulpe de rață fructate și caramelizate

Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește Pulpe de rață fructate și caramelizate

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă ”Pulpe de rață fructate și caramelizate", perfectă pentru mesele de prânz luate în familie.

Joi, 16.05.2019, 08:32
Rețetă ieftină, care iese din prima! Cum se face cea mai bună supă cremă de linte, în stil oriental

Rețetă ieftină, care iese din prima! Cum se face cea mai bună supă cremă de linte, în stil oriental

Daca vrei să te bucuri de un preparat cu adevărat ieftin si gustos, atunci supa cremă de linte e perfectă pentru tine. Nici nu trebuie să te pricepi la gătit, fiindcă iese gustoasă din prima!

Marti, 14.05.2019, 11:36
Nebunie în platoul Neatza cu Răzvan și Dani! Vlăduț, cu bonetă pe cap, sare coarda! Razvan: I-au venit dracii!

Nebunie în platoul Neatza cu Răzvan și Dani! Vlăduț, cu bonetă pe cap, sare coarda! Razvan: I-au venit dracii!

Vlăduț, simpaticul bucătar de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a făcut o demonstrație, în direct, de sărit coarda.

Marti, 14.05.2019, 08:41
Colţunaşii, de la simplitate la fantezie

Colţunaşii, de la simplitate la fantezie

De la brânză dulce, la foie gras şi trufe. Imaginaţia bucătarilor nu cunoaşte limite când vine vorba de reţetele tradiţionale reinventate. N-au scăpat nici colţunaşii, un preparat al copilăriei pentru mulţi români. Din bucătăria...

Miercuri, 08.05.2019, 19:40
Un junior de patru ani a obținut cuțitele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Un junior de patru ani a obținut cuțitele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Etapa degustării pe nevăzute din sezonul special Chefi la cuțite aduce în fața celor trei jurați preparate din ce în ce mai surprinzătoare, pregătite de familii talentate.

Miercuri, 08.05.2019, 12:53
Haos în bucătărie! Surorile Crudu își încearcă norocul la Chefi la Cuțite

Haos în bucătărie! Surorile Crudu își încearcă norocul la Chefi la Cuțite

O nouă rundă de jurizări pe nevăzute din sezonul special al show-ului Chefi la Cuțite va pune în lumină familii talentate, ce sunt hotărâte să le demonstreze juraților că au cele necesare pentru a obține toate cele trei cuțite. Printre...

Marti, 07.05.2019, 21:40
Romano Hamos a venit să promoveze comunitatea rromă la Chefi la Cuțite

Romano Hamos a venit să promoveze comunitatea rromă la Chefi la Cuțite

Romano Hamos, membrii comunitati rrome, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu o tocăniță de berbecuț.

Marti, 07.05.2019, 21:14
Rețeta zilei. Vecine dulci. O delicioasă combinație între clătite, orez  cu lapte și caramel

Rețeta zilei. Vecine dulci. O delicioasă combinație între clătite, orez cu lapte și caramel

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Razvan si Dani, a pregătit o delicioasă combinație între clătite, orez  cu lapte și caramel, rețetă pe care a denumit-o ”Vecine dulci”.

Vineri, 03.05.2019, 08:38
Marian Duță, la clătite înainte! Cele mai bune clătite din Parcul Național

Marian Duță, la clătite înainte! Cele mai bune clătite din Parcul Național

Marian Duță, reporter Neatza, în direct, din Parcul National, a aflat secretul clatitei perfecte.

Joi, 02.05.2019, 11:09
Rețeta zilei. Plăcintă cu vârtej - o delicioasă plăcintă cu brânză sărată și iaurt

Rețeta zilei. Plăcintă cu vârtej - o delicioasă plăcintă cu brânză sărată și iaurt

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit  o delicioasă rețetă de plăcintă aperitiv, cu brânză și iaurt, dar și alte ingrediente ce completează gustul, pe care a denumit-o ”Plăcintă cu vârtej”.

Joi, 02.05.2019, 08:28
Un altfel de grătar de 1 mai

Un altfel de grătar de 1 mai

Dacă vreţi să păstraţi tradiţia grătarului de 1 mai şi nu apreciaţi micii, carnea preparată pe cărbuni încinşi este soluţia. Fie că e vorba de ceafă de porc, de cotlet de miel ori de frigărui de pui. Nutriţioniştii spun chiar că,...

Miercuri, 01.05.2019, 16:14
Sandwich muncitoresc cu parizer și salam, cel mai bun preparat pentru Ziua Muncii

Sandwich muncitoresc cu parizer și salam, cel mai bun preparat pentru Ziua Muncii

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine salam, parizer, muștar românesc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sandwich muncitoresc cu parizer și salam".

Miercuri, 01.05.2019, 08:43
Cum salvăm mâncarea rămasă de la Paște. Românii au mâncat 180 de milioane de ouă, şapte milioane de cozonaci şi trei milioane de miei

Cum salvăm mâncarea rămasă de la Paște. Românii au mâncat 180 de milioane de ouă, şapte milioane de cozonaci şi trei milioane de miei

180 de milioane de ouă, şapte milioane de cozonaci şi trei milioane de miei. Aşa arată în cifre masa de Paşte a românilor. Şi cum experienţa altor ani ne-a arătat că o mare parte din mâncare va ajunge în curând la gunoi, bucătarii ne...

Marti, 30.04.2019, 19:42
Emilia Iucinu a făcut ultimele pregătiri pentru masa de Paşte

Emilia Iucinu a făcut ultimele pregătiri pentru masa de Paşte

Emilia Iucinu a făcut ultimele pregătiri pentru masa de Paşte. Mama lui Andrei Tinu ne-a primit în bucătăria ei şi ne-a arătat cea mai simplă reţetă de pască. Însă, ne-a spus şi cine este ajutorul ei de nădejde.

Sambata, 27.04.2019, 17:32
Bătălia gusturilor: ciorba de miel

Bătălia gusturilor: ciorba de miel

Care este secretul ciorbei de miel perfecte? Răspunsul diferă de la o regiune la alta a ţării. Ardeiul şi lămâia, spun dobrogenii. Ba smântâna, vine răspunsul din nordul ţării. Ca să nu mai vorbim de verdeaţa specială, folosită de...

Vineri, 26.04.2019, 19:27
Captain America, asistentul lui Varză de la iUmor! "M-am ras după 13 ani"

Captain America, asistentul lui Varză de la iUmor! "M-am ras după 13 ani"

Invitat la "Scena Misterelor", Daniel Ilie, Varză de la iUmor, l-a învățat pe Captain America cum se umflă baloanele la circ. Totul a fost o scenetă pusă la cale de Dan Negru, să-i ajute pe concurenți să ghicească vedetea din spatele...

Joi, 25.04.2019, 17:24
Chef Aida Parascan ne învață cum să înroșim corect ouăle. Cea mai simplă metodă

Chef Aida Parascan ne învață cum să înroșim corect ouăle. Cea mai simplă metodă

Chef Aida Parascan ne învață cum să înroșim corect ouăle de Paște. Luați notițe! Aceasta este cea mai simplă metodă.

Joi, 25.04.2019, 15:50
Ou de Paște uriaş, decorat cu flori din legume. Acesta se află în centrul orașului Timişoara

Ou de Paște uriaş, decorat cu flori din legume. Acesta se află în centrul orașului Timişoara

Cine mai avea dubii că maeştrii bucătari sunt adevăraţi artişti, trebuie să viziteze zilele aceastea Timişoara. Acolo, o mică armată de chefi a decis să creeze un ou uriaş decorat numai din legume. Şi nu orice fel de legume, ci atent...

Sambata, 20.04.2019, 13:18
Reţeta zilei: Tăiței cu varză moțată - o rețetă de te lingi pe degete

Reţeta zilei: Tăiței cu varză moțată - o rețetă de te lingi pe degete

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit rețeta "Tăiței cu varză moțată", un preparat delicios, mai ales servit cu chipsuri de bacon afumat.

Joi, 18.04.2019, 08:29
Chef Munti, câştigătorul ultimei ediţii Chefi la cuţite, și-a micșorat stomacul: Am crezut că o să mor!

Chef Munti, câştigătorul ultimei ediţii Chefi la cuţite, și-a micșorat stomacul: Am crezut că o să mor!

Chef Munti, câştigătorul ultimei ediţii Chefi la cuţite, şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului. Când s-a dus la prima programare pentru operaţie medicul l-a trimis acasă după câteva analize de rutină şi o ecografie.

Joi, 18.04.2019, 00:22
Razvan Exarhu şi-a lansat cartea "Fericirea e un ac de siguranţă": "Hipstăreala şi raw-veganismul sunt trenduri propagate de idioţi"

Razvan Exarhu şi-a lansat cartea "Fericirea e un ac de siguranţă": "Hipstăreala şi raw-veganismul sunt trenduri propagate de idioţi"

Unii îl adoră, alţii îl detestă! Nu există cale de mijloc, aşa cum spune chiar el! Răzvan Exarhu este om de televiziune, de radio, bucătar şi autorul unei cărţi cu fericire în titlu - "Fericirea e un ac de siguranţă"

Miercuri, 17.04.2019, 10:43
Micul dejun al regilor! Încearcă și tu rețeta de ouă Benedict!

Micul dejun al regilor! Încearcă și tu rețeta de ouă Benedict!

Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant din București, a aflat de la Chef Marian cum se prepară ouăle Benedict.

Marti, 16.04.2019, 09:50
Laurentiu Reghecampf, în ipostaze senzaţionale!

Laurentiu Reghecampf, în ipostaze senzaţionale!

Avem imagini exclusive din vila de milioane de euro a Anamariei Prodan şi a lui Reghe! Nimeni nu a mai filmat până acum în casa lor din Abu Dhabi! Îl vedeţi azi pe Laurentiu Reghecampf, în ipostaze senzaţionale! Ce viaţă duce celebrul cuplu...

Luni, 15.04.2019, 15:02
Adrian Minune, așa cum nu a mai fost văzut niciodată! În ce ipostază s-a lăsat filmat artistul

Adrian Minune, așa cum nu a mai fost văzut niciodată! În ce ipostază s-a lăsat filmat artistul

Adrian Minune este un familist convins. Nu de puţine ori, cântăreţul a fost filmat în timp ce lua cina alături de familia sa în oraş. De acestă dată, a vrut să se asigure că mâncarea va fi pe placul tuturor şi... a pregătit-o chiar el!

Luni, 15.04.2019, 14:39
Adrian Minune a fost filmat în ipostaze rar întâlnite. Adică la cratiţă!

Adrian Minune a fost filmat în ipostaze rar întâlnite. Adică la cratiţă!

Adrian Minune este un familist convins. Nu de puţine ori, cântăreţul a fost filmat în timp ce lua cina alături de familia sa în oraş. De acestă dată, a vrut să se asigure că mâncarea va fii pe placul tuturor şi... a pregătit-o chiar el!

Luni, 15.04.2019, 13:43
Duță și Cornelia Rednic gătesc rețete de post: Prăjitură cu morcovi

Duță și Cornelia Rednic gătesc rețete de post: Prăjitură cu morcovi

Marian Duță, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de acasă de la Cornelia Rednic, a aflat de la frumoasă artista care este cea mai delicioasă rețeta de post: Prăjitură cu morcovi.

Luni, 15.04.2019, 12:01
Prin ce spaimă a trecut chef Scărlătescu: "Am luat odată un copil în braţe i-a căzut capul pe spate şi n-a mai mişcat!"

Prin ce spaimă a trecut chef Scărlătescu: "Am luat odată un copil în braţe i-a căzut capul pe spate şi n-a mai mişcat!"

Unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz a fost invitat la Răi da Buni. Celebrul chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre planurile din viitor, dar și despre posibilitatea de a-și întemeia o familie.

Luni, 08.04.2019, 22:01
Plăcerile lui Scărlătescu la aproape 50 de ani! "Eu îmi permit tot felul de chestii de mic, datorită faptului că am câștigat bani mulți din bucătărie"

Plăcerile lui Scărlătescu la aproape 50 de ani! "Eu îmi permit tot felul de chestii de mic, datorită faptului că am câștigat bani mulți din bucătărie"

Unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz a fost invitat la Răi da Buni. Celebrul chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre trecutul său, dar și despre planurile din viitor.

Luni, 08.04.2019, 21:59
Ospăţul de post e posibil, dacă ai lângă tine un bucătar priceput, care face minuni în farfurie cu ingrediente puţine

Ospăţul de post e posibil, dacă ai lângă tine un bucătar priceput, care face minuni în farfurie cu ingrediente puţine

Un cozonac lung de 10 metri şi cinci sute de litri de ciorbă de lobodă. Sunt deliciile de post pe care sute de bucureşteni, care au trecut prin Parcul Naţional, le-au savurat astăzi. Bucatele au fost preparate pe loc, numai din ingrediente naturale.

Sambata, 06.04.2019, 19:24
Reţeta Zilei: Crostata picantă - un preparat foarte gustos cu o armonie de ingrediente

Reţeta Zilei: Crostata picantă - un preparat foarte gustos cu o armonie de ingrediente

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să încercăm rețeta ”Crostata picantă", o nebunie de preparat cu cartofi, ceapă, mozzarella, roșii cherry și aluat fraged.

Joi, 04.04.2019, 08:36
Reţeta Zilei: Vinete rebele - un preparat delicios de post

Reţeta Zilei: Vinete rebele - un preparat delicios de post

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de post pe bază de vinete, pe care a denumit-o "Vinete rebele".

Miercuri, 03.04.2019, 08:50
Reţeta zilei: "Rulori fermecate" - Rulouri din foietaj cu hummus și susan

Reţeta zilei: "Rulori fermecate" - Rulouri din foietaj cu hummus și susan

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit o reţetă delicioasă de post, niște rulouri din foietaj cu hummus și susan pe care le-a denumit "Rulori fermecate".

Marti, 02.04.2019, 08:30
Bebe Cotimanis a vrut să fie bucătar, dar a devenit actor: Meseria mea îți oferă foarte multe satisfacții

Bebe Cotimanis a vrut să fie bucătar, dar a devenit actor: Meseria mea îți oferă foarte multe satisfacții

Este unul dintre cei mai apreciaţi actori din România, însă în tinereţe şi-a dorit să devină bucătar! Constantin Cotimanis ne-a vorbit despre începuturile carierei sale. Mai mult, actorul ne-a dezvăluit ce sacrificii cere meseria sa, dar...

Marti, 26.03.2019, 11:00
Călătorie culinară prin toată Europa într-un tren imaginar. Cum i-au răsfăţat bucătarii de la Chefi la Cuţite pe clienți

Călătorie culinară prin toată Europa într-un tren imaginar. Cum i-au răsfăţat bucătarii de la Chefi la Cuţite pe clienți

Dacă CFR-ul nu poate, bucătarii pot! I-au invitat aseară pe gurmanzi într-o lungă călătorie prin Europa într-un vagon-restaurant. Decorul a fost amenajat în cel mai mic detaliu: în tren au urcat şi "naşii" care au verificat biletele. Unul...

Duminica, 24.03.2019, 19:38
x