Sibiu, capitala gastronomică a Europei. Cum transformă chefii reţetele vechi de secole Reţete vechi de la bunici sau culese din cărţi prăfuite sunt readuse la viaţă în bucătăriile din Sibiu! Este un concept nou de reintrepretare a...
Sambata, 23.03.2019, 20:03Un bucătar a incendiat un restaurant plin cu zeci de clienţi, în Râmnicu Vâlcea! A vrut să flambeze un preparat, dar focul a cuprins rapid toată bucătăria. Aproape 60 de oameni se aflau în localul din centrul oraşului. Din fericire, toţi au...
Sambata, 23.03.2019, 19:16Urmează imagini interzise pofticioșilor! Melci, scoici, caracatiță și zeci de specii de pește au fost astăzi gătite la cel mai mare festival culinar din Capitală! Iar atunci când vine vorba despre mâncare, colegul nostru, Vlad Mogoș este...
Vineri, 22.03.2019, 19:22Lucsandra Săndulescu, reporter Neatza, în direct, dintr-un salon de evenimente din București, a aflat de la Florin Dobre cum arată un târg de nunți creativ.
Vineri, 22.03.2019, 13:40Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mere, dulceață de căpșuni, lapte, făînă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mere in pijama".
Vineri, 22.03.2019, 08:57Vlăduț, bucătarul de la Neatza, i-a dat lecții de dans Ramonei, frumoasă asistență tv, pe melodia "Baby do you wanna bump", de la Boney M.
Marti, 19.03.2019, 08:12Cătălin Scărlătescu ne-a oferit un interviu exclusiv despre regrete şi dorinţe. Doamnelor, fiţi atente pentru că în scurt timp burlacul s-ar putea să nu mai fie burlac!
Vineri, 15.03.2019, 16:20Cătălin Scărlătescu ne-a oferit un interviu exclusiv despre regrete şi dorinţe. Doamnelor, fiţi atente pentru că în scurt timp burlacul s-ar putea să nu mai fie burlac. S-a hotărât şi face copii!
Vineri, 15.03.2019, 15:21Chef Cristian Andrei Olteanu, marele câștigător Chefi la Cuțite sezonul patru, se alătură echipei Star Matinal! Acesta ne va pregăti, în fiecare zi, câte un preparat delicios.
Luni, 11.03.2019, 08:29De Ziua Internațională a femeii, Dani Oțil a împărțit brioșe tuturor doamnelor și domnișoarelor din platoul "Neatza cu Răzvan și Dani". "Toată seară am făcut brioșe în loc de cadouri"
Vineri, 08.03.2019, 08:15Răzvan Simion s-a decis! Matinalul vrea să îşi schimbe stilul de viaţă şi a declarat că va începe să gătească alături de Vlăduţ!
Joi, 07.03.2019, 12:18Răzvan Simion s-a decis! Matinalul vrea să îşi schimbe stilul de viaţă şi a declarat că va începe să gătească alături de Vlăduţ!
Joi, 07.03.2019, 09:10Are un succes nebun la femei, ce le face ce nu le face le zăpăceşte de toate cad leşinate când îl văd. Chef Scărlătescu se cuminţeşte! A vorbit pentru prima dată despre copil, dar şi despre nuntă!
Miercuri, 06.03.2019, 09:42Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit cea mai bună pâine de casă, cu parmezan, nuci pecan și mult chimen, pe care a denumit-o "Pâine veselă".
Miercuri, 06.03.2019, 08:50Mai mult decât atât, cei doi au dat din casă şi au făcut câteva dezvăluiri din viaţa personală care au lăsat loc de interpretări: sunt sau nu împreună?
Sambata, 02.03.2019, 12:38Oamenii sunt din ce în ce mai creativi, motiv pentru care de 1 Martie poți oferi și mărțișoare dulci. Cu siguranță vor fi apreciate.
Vineri, 01.03.2019, 10:39Dintr-un restaurant select, echipa de la Neatza a oferit câteva idei pentru cei care vor de 1 Martie să ofere mărțișoare dulci.
Vineri, 01.03.2019, 10:13Într-o criză acută de personal calificat şi cu obligaţia de a avea servicii din ce în ce mai bune, managerii hotelurilor de pe litoral îşi caută angajaţi încă de pe acum pentru sezonul de vară! Au nevoie de barmani, ospătari, cameriste, dar şi bucătari, toţi sub 30 de ani. Au găsit mână de lucru la un târg de joburi.
Miercuri, 27.02.2019, 17:13Într-o criză acută de personal calificat şi cu obligaţia de a avea servicii din ce în ce mai bune, managerii hotelurilor de pe litoral îşi caută angajaţi încă de pe acum pentru sezonul de vară! Au nevoie de barmani, ospătari, cameriste,...
Miercuri, 27.02.2019, 16:38Celebritatea lui Cătălin Scărlătescu a întrecut deja graniţele ţării! Dacă cineva are vreo urmă de îndoială, maestrul bucătar o risipeşte imediat!
Miercuri, 27.02.2019, 00:55Pentru că este luni și vrea să începem săptămâna în forță, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o nouă reţetă delicioasă de șnițele din carne de porc, cu o garnitură interesantă, numită „Evantai bavarez”.
Luni, 25.02.2019, 08:35Bucătarii s-au întrecut în reţete de cârnaţi, în acest weekend, la Sibiu. Ca să obţină cel mai bun gust, unii au mers pe variantele clasice, care nu dau greş niciodată. Alţii, au adaugat condimente exotice, ca să fie mai inventivi. Între...
Duminica, 24.02.2019, 19:26Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o altfel de salată de vinete combinată cu ciuperci și alte ingrediente, pe care a denumit-o "Vinete preferate".
Joi, 21.02.2019, 08:30Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de spaghete ondulate, scăldate într-un delicios sos de roșii cu multe condimente și pecorino, pe care a denumit-o "Spaghete vesele".
Miercuri, 20.02.2019, 08:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Șnițel cu surprize", un preparat delicios pe bază de mușchiuleț de porc, vinete, ardei, castravete, dar şi alte ingrediente delicioase.
Marti, 19.02.2019, 08:27Panseluţele şi begoniile ne pot decora casa, dar îşi găsesc mai nou loc şi în farfurie. Sunt tot mai căutate de bucătarii restaurantelor de lux. Nu doar pentru decor, ci şi pentru proprietăţile lor. comestibile. Sunt bogate în vitamine şi minerale. Sunt crescute în sere, fără îngrăşăminte sau alte substanţe chimice.
Luni, 18.02.2019, 21:55Panseluţele şi begoniile ne pot decora casa, dar îşi găsesc mai nou loc şi în farfurie. Sunt tot mai căutate de bucătarii restaurantelor de lux. Nu doar pentru decor, ci şi pentru proprietăţile lor. comestibile. Sunt bogate în vitamine şi...
Luni, 18.02.2019, 19:34cutit Un tânăr a mers la un târg de chilipiruri și și-a cumpărat un cuțit vechi, pe care abia s-a încumetat să dea în jur de zece bani. Când a ajuns acasă surpriza a fost uriașă!
Vineri, 15.02.2019, 15:35Vlădutz, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și-a șocat colegii, în ediția de miercuri a emisiunii, dezvăluind ce nume și-ar fi dorit să poarte.
Miercuri, 13.02.2019, 09:22Vlădutz își șochează colegii de la Neatza. Iată cum și-ar fi dorit bucătarul de la Neatza să se numească.
Miercuri, 13.02.2019, 08:17Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert delicios pe care nimeni nu-l poate refuza: Ștrudel vienez cu sos de vanilie.
Vineri, 08.02.2019, 08:35Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne surprinde plăcut cu deliciasa rețetă Rasol de curcan cu sos fructat, o nebunie de preparat.
Joi, 07.02.2019, 08:26Vlădut, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Gnocchi cu de toate, un preparat simplu și delicios, perfect pentru orice masă din zi.
Joi, 24.01.2019, 08:27Emoțiile și tensiunea au atins cote maxime, în finala celui de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”, difuzată marți seară de Antena 1.
Miercuri, 23.01.2019, 12:53Cel de-a șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a desemnat câștigătorul! A fost o luptă culinară acerbă și doar cel mai bun dintre cei buni a reușit să învingă!
Miercuri, 23.01.2019, 08:52Vlădut, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Bucuria pescarului" un sandviș delicios asamblat în formă de pește. pe bază de somon afumat, macrou, morcovi, dar și alte ingrediente gustoase și colorate.
Miercuri, 23.01.2019, 08:33Un chef celebru, care a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier în anul 2005, s-a stins din viață după ce boala de care suferea l-a învins. Andrew Fairlie s-a retras anul trecut, iar astăzi a murit înconjurat de cei dragi, între care și soția lui.
Marti, 22.01.2019, 16:39Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Piept de curcan in stil american, un fel de salată caldă, cu care ne putem delecta la orice masă din zi.
Marti, 22.01.2019, 08:17În ultimul battle, creativitatea va fi la mare înălțime, căci echipele nu vor mai fi constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci vor pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact,...
Marti, 15.01.2019, 18:20Invitată la "Rai da' Buni", Roxana Vașniuc a gătit o rețeta specială lui Mihai Morar.
Luni, 14.01.2019, 23:29Bărbatul a inventat tot felul de metode prin care să suplinească aroma dată de prăjeală. Iar când vine vorba despre îndulcire, nici nu se gândeşte să folosească zahărul.
Luni, 14.01.2019, 16:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne-a pregătit rețeta Gogoși cu portocale, pe care o poate prepara orice gospodină în bucătăria sa. Aluatul de gogoși este cu iaurt și aromă intensă de citrice, nu necesită timp de dospire, iar gogoșile se prepară cu lingura.
Vineri, 11.01.2019, 08:46Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit pentru masa de Crăciun, rețeta "Friptura Moșului", o armonie de gusturi și culor ce te îmbie din farfurie.
Luni, 24.12.2018, 08:35"Prima mea întâlnire cu restaurantaul a fost undeva prin anul 1987, nu lucrăm chiar ca ospătar. Căram bagaje la Flamingo, în Eforie Sud, şi mi se spunea „Da". Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să...
Joi, 20.12.2018, 00:47A slăbit pentru că avea probleme mari de sănătate. "O luasem puţin spre cimitir, eram în drumul meu spre final şi m-am întors din drum. Vreau ca oamenii să mănânce în continuare mâncare făcută de mine."
Joi, 20.12.2018, 00:43JobZZ.ro îți oferă o mână de ajutor și îți prezintă 5 locuri de muncă unde poți aplica înainte de Crăciun.
Miercuri, 19.12.2018, 16:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o gustare care conţine cotlet de porc, rozmarin, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Gospodina veselă".
Miercuri, 19.12.2018, 08:22Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta ”Cod pane cu sos de tartar”, un preparat tare gustos și hrănitor!
Luni, 17.12.2018, 08:29Alex Ilinca a început să gătească încă din copilărie. După cinci ani de lucru în Brașov, ca bucătar, concurentul a ajuns să lucreze în Italia ca chef bucătar.
Luni, 10.12.2018, 19:31Mihaela Turcitu lucrează în Scoția ca bucătar. Concurenta susține că are experiența ca chef, mai ales că a avut de unde să "fure" meserie.
Luni, 10.12.2018, 18:39