Cătălin Bădici, semifinalist "Chefi la cuțite", cel mai mare punctaj din istoria emisiunii
Luni, 28.01.2019, 15:15Unul dintre finaliștii de la "Chefi la Cuțite" a venit la ”Star Matinal”. A lăsat jurații cu gura căscată și a fost la un pas să câștige marea finală! Cătălin Badici gătește, în direct, mâncarea cu care a reușit să obțină cel...
Duminica, 27.01.2019, 13:14Tema primei probe îi va provoca pe cei optsprezece bucătari talentați aleși de chefi în sezonul șase să pregătească antreuri pentru masa de Crăciun, însă, ca de obicei, fiecare echipă va fi nevoită să construiască farfuria în jurul...
Luni, 17.12.2018, 18:46Cătălin Badici, fost finalist ”Iadul Bucătarilor”, a ajuns și la ”Chef la Cuțite”. ”Când intru în bucătărie mă transform. Nu mai am familie nimic!”, a declarat acesta.
Luni, 19.11.2018, 23:06Cătălin vorbește pentru prima oară despre experiența Hell's Kitchen
Luni, 22.12.2014, 19:45După o noapte albă, în care fiecare dintre cei doi concurenți, Tavi și Cătălin, și-au pregătit meniul, începe ziua cea mare
Luni, 22.12.2014, 10:23Probele din ediția de marți ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” au decis cine sunt cei doi finaliști ai primului sezon de la Antena 1. Tavi Oprea și Cătălin Badici sunt cei doi bucătari care intră în marea finală și vor lupta lunea viitoare, pe 22 decembrie, de la 20.30, pentru premiul de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din București
Miercuri, 17.12.2014, 12:24Fiind un membru nou în echipa fetelor, Cătălin a fost repede adoptat printre ele, neavând încă prea multe conflicte. Ba mai mult, prezența masculină pare să le facă bine
Luni, 03.11.2014, 15:10Cătălin a început să lucreze la 18 ani într-un restaurant, ca piccol, iar dupa numai jumătate de an a trecut în bucătărie
Luni, 13.10.2014, 10:29Ingrediente pisica de mare sau calcan 1,500 gr spanac 0,800 gr unt 80% 0,250 gr oua 2 buc ceapa alba 0,070 gr usturoi 0,010 gr ulei de masline 0,050 ml lamaie 1 bucata telemea de vaca (nu prea sarata) 0,200 gr dovlecei (sau zucchini) 3...
Luni, 06.10.2014, 20:36După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra
Luni, 06.10.2014, 15:46Cătălin a început să lucreze la 18 ani într-un restaurant, ca piccol, iar dupa numai jumătate de an a trecut în bucătărie.
Miercuri, 01.10.2014, 13:56Cătălin a început să lucreze la 18 ani într-un restaurant, ca piccol, iar dupa numai jumătate de an a trecut în bucătărie.
Miercuri, 01.10.2014, 13:27Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...
Joi, 25.09.2014, 14:00Alege această rețetă atunci când vrei să gătești pește.
Marti, 23.09.2014, 16:12Concurentul Cătălin Badici de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ îți recomandă o rețetă excepțională.
Marti, 23.09.2014, 15:08Povestea lui Cătălin Badici este una tristă, sfâșietoare. A crescut într-o familie destrămată, cu un tată alcoolic, violent și o mamă care a luat-o pe căi greșite.
Marti, 23.09.2014, 11:46