Chef Dan Bogatu a venit la Prietenii de la 11 să facă o demonstrație de sculptură în fructe.
Joi, 16.11.2017, 13:59Chef Dan Bogatu a venit la Prietenii de la 11 să facă o demonstrație de sculptură în fructe.
Joi, 16.11.2017, 12:02In lupta pentru titlul de Top Chef au mai ramas doar patru bucatari: Nico Lontras, Ionut Lupu, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Va fi o cursa dura. Oare prieteniile se vor destrama ori se vor lega si mai bine?
Sambata, 26.01.2013, 22:37Vedeta probei este zaharul. Concurentii trebuie sa faca un desert care sa se asorteze cu vinul trecut pe cutitul fiecaruia.
Luni, 07.01.2013, 00:30Editia IX aduce trei eliminari dupa cinci probe care au ca tema principala bucataria franceza. Giovanni Piselli e singurul care scapa din duelul la care au ajuns si Dan Bogatu, Aura Moscu si Mihai Zamfira.
Duminica, 06.01.2013, 01:00In cea de-a saptea editie bucatarii trebuie sa ridice gastronomia la mare altitudine gatind pentru piloti. Prima incercare a adus concurentii in fata unei probe administrative: acestia au avut de ales produse intr-un buget fix de 50 de lei si sa prepare 2 farfurii pentru o familie formata din 2 parinti si 2 copii.
Duminica, 23.12.2012, 01:10Pe muchie de cutit s-a simtit concurentul Dan Bogatu, cand le-a preparat o "tochitura in stil asiatic" juratilor Top Chef. Sa aflam reteta sa.
Joi, 13.12.2012, 22:28A sasea editie a adus o calatorie pe taramul Asiei, in specificurile diferite din Sri Lanka, Nepal, Cambodgia, China, Japonia si altele. Nu au lipsit serpii, doi dragoni impunatori, raspurnarile de situatie si probabil cel mai socant duel de pana acum!
Luni, 10.12.2012, 23:10Unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din competitia Top Chef a avut loc la sfarsitul editiei cu numarul sase! La duel au intrat doi dintre cei mai apreciati bucatari aflati in concurs: Dan Bogatu si Dragos Bercea.
Luni, 10.12.2012, 22:55Dan Bogatu a gatit inspirat de "Mica Sirena", a lui Disney, un "file de crap cu rosii cherry si polenta" pentru jurati. Sa vedem reteta sa.
Marti, 04.12.2012, 14:35Grupul lui Dan Bogatu a castigat proba pe echipe in cadrul episodului 5 din Top Chef, prezentand juriului "file de nisetru, pe pat de risotto cu sampanie si ratatouille inobilat cu sos de butterlemon si sofran". Iata reteta lor.
Marti, 04.12.2012, 13:30La aceasta proba, chefii desemnati vor trebui sa dovedeasca ca intr-adevar au stofa de lideri, ca isi pot stapani echipele si ca isi merita locul si statutul. Lupta va fi nemiloasa pentru ca miza este mare si nimeni nu vrea sa plece acasa.
Luni, 03.12.2012, 22:15Dan Bogatu a pregatit un sote de banana cu legume, stropit cu suc de grapefruits si sos teriaki. Iata reteta lui.
Marti, 27.11.2012, 13:07"Se vede ca a crezut in painea aceea". Asta a spus Nicolai Tand despre painea pe care a pregatit-o Dan Bogatu, la prima proba a episodului 2 Top Chef. Juratul Tudor Constantinescu i-a laudat produsul, ca fiind cea mai frumoasa paine din competitie. Sa afla si noi secretul sau.
Vineri, 16.11.2012, 11:00Sefii de echipa au fost alesi: Ovidiu Margarita si Mihai Zamfira. Juratii le-au pregatit noi aventuri concurentilor.
Luni, 12.11.2012, 21:50Ti-au placut farfuriile preparate de concurenti dar nu ai retinut ce a gatit fiecare? Vezi lista completa si retele celor care s-au evidentiat.
Marti, 06.11.2012, 16:30Chiar daca Robert Carstea a fost eliminat, nu inseamna ca cei 23 de bucatari ramasi in competitia Top Chef pot rasufla usurati. Primul concurent care va intra la Duel este Dan Bogatu, care i-a dezamagit pe cei trei jurati la proba individuala. Sa vedem care va fi oponentul lui...
Luni, 05.11.2012, 22:40Concurentii au fost luati prin surprindere inca de la prima proba iar o parte din ei au crezut ca drumul lor se termina curand chiar daca, inainte de a afla unde vor merge, pareau increzatori in fortele lor si gata sa spintece orice piedica.
Luni, 05.11.2012, 20:45Dan Bogatu este fericitul castigator al primului duel din cadrul premierei Top Chef. A castigat simpatia juriului, dupa ce a gatit un mini steak cu sos tzatziki pe carpaccio de rosii, din ingredientele date pentru shaorma.
Luni, 05.11.2012, 17:23A lucrat ca Chef in Viena, a prins doua contracte pe vase de croaziera si ii place sa sculpteze in fructe.
Joi, 18.10.2012, 18:14