Antena Căutare

Articole despre fruct

5 mancaruri nesanatoase in varianta "sanatoasa"

5 mancaruri nesanatoase in varianta "sanatoasa"

Mari medici nustritionisti, cercetatori, oameni de stiinta, mass media - toate au dovedit un lucru: produsele de tip fast-food nu sunt sanatoase. Insa cand ceva este atat de delicios nu putem rezista tentatiei. Din fericire exista cateva specialitati din randul marii categorii de "fastfood" care sunt, totusi, ceva mai sanatoase.

Miercuri, 11.08.2010, 00:00
Avocado: fruct de viata lunga

Avocado: fruct de viata lunga

Un fruct hranitor datorita continutului mare de proteine si grasimi. Usor digerabil gratie enzimelor continute. La acestea se mai adauga si gustul delicios.

Sambata, 31.07.2010, 00:00
Acai – un superfruct

Acai – un superfruct

Studiile moderne au aratat ca aditionarea unor ingrediente naturale in tehnologiile de fabricatie pot conduce la rezultate spectaculoase: cresterea termenului de valabilitate, cresterea continutului de acizi grasi mononesaturati (MUFA) si a celor polinesaturati (PUFA) din produsele lactate probiotice, reducerea continutului de acizi grasi saturati.

Vineri, 02.07.2010, 00:00
Alunga oboseala si astenia cu pomelo!

Alunga oboseala si astenia cu pomelo!

Sistemul imunitar e subrezit dupa o iarna atat de lunga si de dificila asa ca trebuie luate masuri. Daca iti plac citricele, incearca pomelo. El contine o adevarata explozie de vitamine.

Joi, 29.04.2010, 00:00

Ultimele știri

x