În ediția din 15 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat prăjitura Valurile Dunării.
Vineri, 15.04.2022, 12:53Tort de morcovi cu cremă de brânză și glazură de ciocolată, este rețeta specială preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani, de 8 martie.
Luni, 08.03.2021, 15:01Nu poate fi sărbătorit Crăciunul cum se cuvine, dacă nu avem pe masă și puțină turtă dulce, specifică sărbătorilor de iarnă, iar dacă nu mai aveți timp s-o pregătiți, puteți apela rapid la această rețetă de chec din aluat de turtă dulce și glazură de ciocolată.
Joi, 24.12.2020, 11:51Printre cele mai ușor și rapid de preparat, dar și printre cele mai adorate, rețetele de negrese pot fi adaptate în funcție de gusturi și de ingredientele la îndemână, cumputeți vedea și în Rețeta Negresă de post cu banane și glazură de ciocolată.
Marti, 17.03.2020, 07:27Ce poate fi mai delicios și aspectuos ca desert de weekend, decât Choux a la creme cu glazură de ciocolată curgătoare ce-ți stârnește pofta mare?
Vineri, 31.01.2020, 11:05Unele dintre cele mai populare rețete de prăjituri sunt rețetele de negresa. Nimeni nu refuză așa prăjituri delicioase.
Luni, 16.09.2019, 20:40Prăjiturile cu foi pe dosul tăvii, cum este și această minunată Prăjitură cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată, au un mare succes și sunt adorate de gospodine, pentru că se porționează frumos, sunt spornice, dar și delicioase.
Luni, 21.01.2019, 12:09Nu pot lipsi nici de pe mesele sărbătorilor de iarnă, mult iubitele eclere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată!
Luni, 24.12.2018, 09:42Prăjitura Televizor - combinație de trei gusturi într-o singură prăjitură: dulce, amărui și acrișor. Iar glazura de ciocolată ușor amăruie, îi va desăvârși, total, gustul.
Vineri, 15.12.2017, 12:16Ingrediente: 5 banane 150 g ciocolată albă (chipsuri) 100 ml apă fiartă 3 linguri cacao (75 g) 1 cană zahăr pudră (250 – 300g) 500 ml lapte (3,25%) 200 ml smântână (18%) 300 g orez sushi...
Marti, 04.10.2016, 15:08Un designer culinar francez a creat o lumanare de ciocolata care se pune pe torturi si se transforma in glazura pe masura ce se topeste, informeaza portalul FX Balléry.
Vineri, 04.05.2012, 00:00