Pentru dimineți reci de iarnă, sau pentru baza unor pachete, avem pentru voi trei rețete de gustări preparate din jumări de porc.
Luni, 28.12.2020, 10:52Pe lângă bradul împodobit și cadourile frumos împachetate de sub el, sărbătorile de iarnă mai vin la pachet și cu mese festive alături de cei dragi, pline de preparate tradiționale delicioase.
Marti, 22.12.2020, 18:31Cu ingrediente naturale, gustoase și sănătoase, preparate în casă, este un festin culinaracest delicios preparat dacic din urdă sărată și prăjită cu cârnăciori și jumări, servit cu mămăliguță și lapte.
Joi, 24.09.2020, 12:49Pasta de jumări este un preparat tradițional care se servește, în special, în restaurantele din Ardeal ca și aperitiv, cu ceapă roșie
Joi, 09.01.2020, 11:31Din categoria preparatelor din carne de porc, jumările sunt cele mai adorate, mai ales servite cu ceapă roșie, cu muștar, sau cu pastă de hrean.
Vineri, 13.12.2019, 20:26Dacă alţi artişti îşi doresc să plece din România, Pepe nu vrea să audă nici în ruptul capului. Artistul a vorbit ce îl ţine în ţara noastră, dar şi cum ar reacţiona dacă fetele lui i-ar spune într-o zi că vor să se mute departe de...
Sambata, 30.11.2019, 12:36Zamă de leurdă cu cartofi și Pături de mămăligă cu brânză și cârnați, două rețete ce pot alcătui menuiul unei mese din zi.
Marti, 21.05.2019, 22:33Cremă de urzici cu biscuite de parmezan, o rețetă gustoasă, cu iz de copilărie.
Marti, 14.05.2019, 22:40Crăciunul este momentul din an când familia îşi adună membrii din toate zările şi se pun la masă. Cu tot ce trebuie, mâncare, băutură şi voie bună.
Sambata, 15.12.2018, 12:18Crăciunul este momentul din an când familia îşi adună membrii din toate zările şi se pun la masă. Cu tot ce trebuie, mâncare, băutură şi voie bună.
Sambata, 15.12.2018, 09:46Tradiţia spune că de Ignat, gospodarii taie animalele după ce le-au îngrăşat tot anul. În Timiş, cei mai iscusiţi măcelari român le-au dat clasă sârbilor veniţi să se laude cu reţetele lor.
Miercuri, 20.12.2017, 19:20O reteta inedita de sarmale in care carnea tocată este ănlocuita cu jumari, iar păsatul adăugat, poate înlocui clasica mămăliguță. Ingrediente 200 g jumări 200 g păsat 60 g orez 150 g ceapă 1 morcov...
Luni, 09.10.2017, 19:35Pasta cu jumări este o delicatesă din Sibiu de care turiștii străini s-au îndrăgostit! Preparatul este printre preferatele clienților de la „Muzeul Astra” din Sibiu, iar rețeta este una străveche, ținută „secretă” de chefii sibieni!
Marti, 15.08.2017, 15:15Clujenii s-au înghesuit astăzi la un concurs culinar. Unii pentru a-şi demonstra talentul, alţii pentru a degusta. Dansul Lingurilor de Lemn, aşa cum a fost numit, a adunat zeci de pasionaţi ai bucătăriei
Sambata, 22.08.2015, 19:27Astăzi, Vlădutz a pregătit o rețetă ce conține multe calorii, dar care este foarte delicioasă. Supă cremă de fasole cu jumări este propunerea bucătarului de la ”Neatza” această zi friguroasă.
Joi, 28.11.2013, 08:3730 de minute de dans, alte 30 de sex activ. Asa ramai vesnic tanar si ferice!
Miercuri, 07.11.2012, 15:27Cei mai buni bucatari romani au realizat o mamaliga-record, la Cluj-Napoca, in cadrul Campionatului de Gatit in Aer Liber. Felul pregatit a cantarit nici mai mult, nici mai putin de ... 400 de kilograme! Bucatarii intentioneaza sa isi inregistreze performanta drept record national.
Luni, 10.09.2012, 16:06Intru-un interviu acordat ziarului Jurnalul National, Mihaela Radulescu a vorbit despre planurile de viitor si "bucatele" cu care trece granita atunci cand face "naveta" intre Romania si Monco.
Vineri, 27.01.2012, 00:00Un clasic mic dejun, gustos si sanatos.
Luni, 14.11.2011, 00:00Jumari, pastrama, branza-n scoarta de copac, slanina, carnati. e un singur loc unde le gasesti pe toate. Si-s bune, de te lingi pe degete. Cum le faceau bunicii nostri.
Sambata, 29.10.2011, 13:30Se stie ca broccoli, afinele sau fructele sunt pline de vitamine si minerale. Dar cum ramane cu celelalte alimente? Un studiu a aratat ca oul, candva atat de blamat, este de fapt un super-aliment, plin de antioxidanti vitali si de nutrienti. Va prezentam o lista cu alte produse suprinzator de sanatoase!
Vineri, 23.09.2011, 00:00