În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o rețetă de Corn Dog în crustă din fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 februarie 2022
Miercuri, 16.02.2022, 18:35În ediția din 24 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pork belly”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: pork belly, mălai, pesmet, cotlet de porc, ou, ceapă, făină,...
Miercuri, 24.11.2021, 08:56Făina, mălaiul, conservele şi florile sunt cele mai cumpărate produse de la începutul epidemiei din ţara noastră. Plantele în ghiveci, de exemplu, au întregistrat vânzări spectaculoase. Şi e de înţeles- cât au stat acasă, oamenii au...
Joi, 13.08.2020, 19:31Milioane de euro s-au făcut scrum în Bragadiru, lângă Bucureşti. Depozitele unuia dintre cei mai mari distribuitori de orez, mălai şi ulei din ţară s-au topit în câteva ore. Incendiul a distrus mii de metri pătraţi de clădiri. Fumul gros...
Vineri, 31.07.2020, 19:29În perioada de autoizolare putem uita de carne roșie, de alimentele prăjite sau de dulciuri. Şi nu numai pentru siluetă, ci mai ales pentru sănătate. Specialiștii în nutriţie atrag atenţia că hrana joacă un rol extrem de important pentru imunitate. Câte calorii trebuie să mănânci zilnic, în funcție de greutate?
Joi, 26.03.2020, 21:01În perioada de auto-izolare putem uita de carne roșie, alimente prăjite sau dulciuri. Şi nu numai pentru siluetă, ci mai ales pentru sănătate. Specialiștii în nutriţie atrag atenţia că hrana joacă un rol extrem de important pentru imunitate.
Joi, 26.03.2020, 19:39Scene de necrezut, filmate într-un magazin din Ploiești. Oamenii au ajuns să se bată pentru un pachet de mălai! Imaginile au devenit virale, în doar câteva ore de la postare.
Luni, 16.03.2020, 22:57Suntem cei mai mari producători de porumb din Uniunea Europeană, dar mâncăm mămăligă cu mălai din import. Motivul? Ne lipsesc fabricile de procesare, iar fermierii nu au depozite unde să păstreze cerealele, aşa că trimit la export, imediat...
Sambata, 14.09.2019, 19:32Cu două căni de mălai şi mult talent, un bucătar de 37 de ani din Cluj i-a deschis apetitul Papei Francisc. A mizat pe desertul tradiţional românesc şi l-a cucerit în timpul vizitei din Transilvania. Prăjitura cu mălai, un fel de alivancă...
Marti, 11.06.2019, 19:36Este unul dintre cele mai folosite alimente din bucătăria tradițională și are o mulțime de beneficii. Mălaiul are efect împotriva stresului fiind bogat în vitaminele din grupa B, mai ales în vitamina B1, care are acționează asupra...
Joi, 28.02.2019, 08:56Băieții se simt amenințați de Petru și Ilie ,cei doi bărbați ieșiți la pensie. Daniel consideră că nu au ce să ce caute la această emisiune.
Joi, 07.06.2018, 19:26Roxana Marinescu ne învaţă cum să facem un peeling corporal corect, pentru a avea o piele sănătoasă şi luminoasă.
Luni, 05.05.2014, 15:36Zeci de pensionari si persoane cu handicap s-au imbulzit pentru un pachet de mancare, la Oradea. Oamenii au primit un pachet de alimente cu faina, malai si mazare, de la Uniunea Europeana.
Luni, 22.10.2012, 16:43Un candidat PP-DD la Primaria Voinesti, din judetul Dambovita, promite alegatorilor ca va aduce ploaia care "are multa apa".
Joi, 24.05.2012, 00:00Malaiul, apa si sarea par a fi ingredientele perfecte pentru un brand national reusit. De sute de ani in ceaunele romanilor, mamaliga ne reprezinta cu succes tara in lume si a ajuns pe mesele vedetelor de la Hollywood si in paginile unor publicatii prestigioase precum New York Times si National Geographic.
Sambata, 21.04.2012, 00:00Un nou brand romanesc face inconjurul lumii. Mamaliga a fost ridicata la rang de marca nationala de catre faimoasa revista National Geographic. O lume intreaga va invata ce deliciu se ascunde intr-un ceaun de mamaliga.
Miercuri, 11.04.2012, 00:00Briosele din paine cu malai sunt excelente pentru persoanele care adora mamaliga. Si sa recunoastem: cui nu-i place acest produs alimentar tipic romanesc? Pofta buna!
Marti, 21.02.2012, 00:00Pentru un tratament de par eficient nu este obligatoriu sa mergi la salon sau sa cheltuiesti multi bani pe produse cosmetice.
Vineri, 03.02.2012, 00:00Este adaptarea unei retete pdin cartea lui Jamie Oliver, „Cu Jamie în Italia". Desi reteta originala este zu zahar si miere, Jamie a recomandat, dupa gust, excluderea lor, pentru ca smochinele si stafidele sunt destul de dulci. Este prajitura perfecta pentru micul dejun: consistenta, foarte aromata si nu exagerat de dulce.
Miercuri, 14.12.2011, 00:00Reteta este adaptata dintr-un ghid gastronomic al Romaniei. Clatitele ies mai putin fine decat cele facute doar cu faina alba si nu merg cu umpluturi „fistichii" (frisca, banane, ciocolata). Sunt bune cu unt topit si zahar sau miere.
Luni, 12.12.2011, 00:00Biscuitii din malai sunt fragezi, usori si extraordinar de aromati, iar portocalele aduc cu ele aroma placutade sarbatoare. In plus, sunt mult mai sanatosi decat cei din faina de grau.
Duminica, 20.11.2011, 00:00In sezonul rece, spatele devine foarte sensibil din cauza materialelor groase cu care este acoperit, in acest mod pielea neavand indeajuns "spatiu" sa respire, urmarea fiind transpiratia care irita spatele si genereaza aparitia neplacuta a cosurilor.
Joi, 10.11.2011, 00:00Roxana Vancea invata sa faca mamaliga de la cantaretii de muzica populara Constantin Enceanu si Petrica Stoian Mitu.
Luni, 25.04.2011, 09:09Cand intri intr-o bucatarie traditionala incepi sa fornai ca un caine de vanatoare adulmecand amintiri cu vacante de vara si bunici care cultiva cimbrisor.
Miercuri, 01.12.2010, 00:00Fie ca ajungi la salonul de spa sau iti instalezi unul acasa, unul dintre pasii recomandati pentru regenerarea epidermei si stralucirea pielii, este exfolierea sau gomajul.
Miercuri, 29.09.2010, 00:00Zeci oameni s-au calcat, astazi, in picioare la Targu Jiu pentru cateva kilograme de faina, malai sau pachete de biscuti. Saracia i-a impins aici. Sunt ajutoare de la Uniunea Europeana si vor fi distribuite pana la anul. Dar, de frica sa nu ramana cu...
Luni, 30.08.2010, 16:19Ingrediente: lup de mare, prosciutto, morcov, ceapa, ghimbir, porumb, parmezano, malai, unt, vin alb, oregano, marar, salata rosie, chivas, lamaie, grapefruit, sare, piper. Preparare: pestele se face file, se pune la cuptor, pe un pat de legume,...
Luni, 12.07.2010, 17:46O noua reteta simpla si delicioasa oferita de revista Good Food Romania: biscuiti cu malai, preparat inspirat din Ghidul Gastronomic al Romaniei – Dulciuri de casa.
Sambata, 22.05.2010, 00:00