Cartofii dulci au intrat recent în gastronomia românească, însă ne-au curerit rapid. Iată o rețetă delicioasă de piure de cartofi dulci.
Joi, 21.11.2024, 10:56Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru una dintre mesele principale de sărbători și nu numai, o rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac și mere coapte, rețetă pe care a denumit-o "Săniuța Moșului".
Pieptul de rață, un ingredient aparent pretențios de preparat, este foarte gustos, mai ales asortat cu sosul perfect și garnitură deosebită așa cum reiese și din rețeta: Piept de rață cu piure de cartofi dulci, ciuperci sote și sos de portocale.
Asezonat cu sos din fructe de pădure, este chiar delicios acest piept de rață cu piure de cartofi dulci!
Dacă doriți un preparat complex, cu o multitudine de ingrediente,încercați rețeta Muschiuleț de porc cu gulie fondantă și piure de cartofi dulci și veți rămâne uimiți de așa combinație!
Așa friptură fragedă și gustoasă să tot servești la masă, iar sosul dulce-acrișor îi înobilează gustul la maxim: „Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și struguri”.
Pentru iubitorii preparatelor cu piept de rață, o rețetă pur și simplu delicioasă:”Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură”!
O combinație delicioasă de ingrediente într-o rețetă de excepție: „Piept de rață în crustă de migdale cu sos de zmeură, piure de cartofi dulci și o salată fresh”!
Spectacol în farfurie spre deliciul papilelor gustative: ”Muschiuleț de porc în crustă de pătrunjel cu piure de cartofi dulci și reducție de vin”!
O combinație delicioasă, pentru un prânz, sau o cină în familie: Lup de mare cu piure de cartofi dulci și tartar de roșii!