Aşadar nu există festin culinar de Paşte fără ouă roşii şi nici fără un pahar de vin! Dacă la unele feluri se potriveşte doar cel alb sec, la altele, vinul rose - perfect pentru femei. Însă, în această, în inima Ardealului, cel mai...
Vineri, 26.04.2019, 16:28Reteta vin fiert. Vinul fiert este bautura ideala a anotipului rece, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Iata cum se prepara cel mai bun vin fiert.
Luni, 24.12.2018, 15:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.
Joi, 02.02.2017, 08:37Vlădutz, de la ”Neatza” cu Răzvan și Dani, îți recomandă să gătești astăzi pui cu sos de parmezan, un preparat delicios, ce se gătește rapid.
Marti, 12.11.2013, 08:25Vladut gateste: "Escalop cu sos de vin alb"
Vineri, 15.03.2013, 08:16Nicio masa copioasa fara un vin bun. Mai ales daca vorbim de Sarbatori, unde bucatele sunt cu totul si cu totul speciale. Iar specialistii le-au pregatit romanilor cateva recomadari. Vinul rosu merge cu o friptura de vita, in timp ce vinul alb, dulce,...
Duminica, 25.11.2012, 19:30Sustinatorii USL a fost rasplatiti pe plan local cu o sticla de vin alb si un cozonac, cu ocazia sarbatorilor pascale.
Marti, 17.04.2012, 00:00Ruxandra Luca, reporterul de la Neatza, ne invata cum trebuie sa alegem un vin bun, dar si ce efecte benefice contine aceasta licoare.
Joi, 22.09.2011, 00:00Reteta pe care v-o propunem acum este una potrivita pentru o masa de seara: piept de pui infasurat in felii de prosciutto, alaturi de salvie sotata. Pofta buna!
Vineri, 26.08.2011, 00:00Daca gatim salaul intreg, va arata mult mai substantial pe farfurie. Puteti folosi salau mic, cunoscut si sub denumirea de salau “de nisip".
Marti, 16.08.2011, 00:00Bogat in fibre, acest fel de mancare de sezon merge de minune cu o friptura la cuptor, precum si cu carnati.
Miercuri, 10.08.2011, 00:00O sticla de vin alb Chateau d'Yuuem de 200 de ani a stabilit un nou record mondial. Aceasta a devenit cea mai scumpa sticla de vin vanduta in comert, cel care a achizitionat-o platind 123.000 de dolari. O suma exorbitanta pentru unii, care pentru fanii...
Miercuri, 27.07.2011, 14:07Pasiunea colectionarilor pentru vinurile vechi nu intrece limite. O sticla de Chateau d’Yquem a fost vanduta pentru nu mai putin de 75 000 de lire sterline. Vinul dateaza din perioada razboaielor napoleoniene si e produs intr-o podgorie din Gironde, Franta
Miercuri, 27.07.2011, 00:00Vladut gateste: "Dulceata de caise si capsuni cu vin alb in stil italian"
Marti, 28.06.2011, 08:14Bucatarul Florian de la complexul Diana, Belciugatele gateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta italiana de spaghetti cu fructe de mare.
Miercuri, 04.05.2011, 00:00Sammy Babou pregateste alaturi de Nicolai o reteta simpla si rapida de paste cu fructe de mare.
Joi, 28.04.2011, 00:00Ienuparul nu este un condiment traditional pentru miel, dar i se potriveste foarte bine si da un aer neconventional acestei fripturi.
Vineri, 22.04.2011, 00:00Somonul este un peste sanatos si hranitor, bogat in omega 3, ce poate fi preparat atat la gratar, doar cu sare si piper, cat si intr-un sos asiatic. Aceasta reteta este una exotica, ce imbina dulceata zaharului brun cu aroma otetului balsamic.
Marti, 19.04.2011, 00:00Nicolai si Vasile Leu au pregatit la Euforia TV o reteta pe baza de carne de porc si ciuperci.
Miercuri, 16.03.2011, 00:00Chef Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o reteta mai speciala de merluciu, cu sos de vin alb.
Marti, 08.03.2011, 00:00Nicolai si invitatul sau, Stelian, au pregatit la Euforia TV o reteta clasica romaneasca pe baza de peste: crap pescaresc la cuptor, cu multe legume si vin alb.
Marti, 22.02.2011, 00:00Ingrediente: 160g piept de pui 60g ciuperci din conserva 80g smantana dulce 50g unt 1 pahar de vin alb 3 linguri de sos Winchester sare si piper Mod de preparare: - untul se pune in tigaie fara ca aceasta sa fie incinsa in prealabil -...
Miercuri, 21.07.2010, 15:26Ingrediente: dorada, morcovi, lamaie, usturoi, rosii, conopida, vin alb, praz, chivas, patrunjel, rozmarin, ulei de msline, supa, sare, piper Preparare: pestele se taie si se fileteaza, iar in apa fiarta s epune conopida. In tigaie se pune pestele la...
Sambata, 17.07.2010, 20:33Ingrediente: lup de mare, prosciutto, morcov, ceapa, ghimbir, porumb, parmezano, malai, unt, vin alb, oregano, marar, salata rosie, chivas, lamaie, grapefruit, sare, piper. Preparare: pestele se face file, se pune la cuptor, pe un pat de legume,...
Luni, 12.07.2010, 17:46Ingrediente: pastrav, dovlecel, rosii, ardei kapia, lamaie, rozmarin, dafin,salvie, ulei de masline, vin alb Preparare: pastravul se unge cu ulei de masline, se da cu sare si cu piper, iar apoi se pun ierburile aromate si se pun in interiorul...
Luni, 12.07.2010, 16:45Ingrediente: orez arborio, ceapa, sofran unt, vin alb, supa de legume, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Preparare: se prajeste ceapa in ulei de masline, dar doar putin. Se adauga sofranul apoi orezul. Se adauga supa de pui si se lasa 18 minute....
Luni, 12.07.2010, 16:30Ingrediente: rechin, ciuperci, sunca, ceapa, usturoi, smantana, unt, marar, vin alb, lamaie, ulei, sare si piper. Preparare: se face intai marinarea rechinului albastru din Marea Neagra, in sos de lamaie, sare de lamaie, piper, apoi se prajeste putin...
Luni, 12.07.2010, 16:26Ingrediente: faina, sofran, ulei de masline, ou, creveti, usturoi, peperoncini, vin, zuchini, parmezan, busuioc, lamaie, sare si piper. Pe masa de lucru se pun 150 grame faina tip 00, se sparge un ou, se mai adauga doua galbenusuri, putin sofran...
Sambata, 10.07.2010, 12:35