În a patra etapă din emisiunea Chefi fără limite, chef Stela din Serres ne-a dezvăluit cum se face o super rețetă de musaca de vinete cu carne de viță. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 15.03.2022, 17:48În a treia etapă din emisiunea Chefi fără limite, din insula Lemnos, concurenții și chefii au degustat o rețetă de paste flomaria cu carne de vită și telemea de oaie. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Miercuri, 09.03.2022, 12:03Vlăduț deține toate secretele mâncărurilor cu gust. Iar pentru preparatele din carne de vită, el știe cu exactitate cum să ducă la bun sfârșit platouri perfect realizate, cu un mic ajutor.
Joi, 22.07.2021, 15:55Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani este bucuros să împărtășească secretele lui de gastronomie. Bucătarul are un ingredient de bază pe care îl folosește când gătește preparate cu vită.
Miercuri, 16.06.2021, 11:07Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă modul în care se prepară cea mai gustoasă vită japoneză.
Luni, 29.03.2021, 10:33Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne cea mai buna rețetă de friptură de vită.
Luni, 14.12.2020, 11:28Vita maturată și oaia suculentă sunt cele mai gustoase sugestii pentru un grătar perfect, acasă, în familie.
Joi, 14.05.2020, 12:17Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de salată, mai deosebită, cu un mix de salată verde, brânză feta, căpșuni, dar și puțină cărniță, rețetă pe care a denumit-o "Salata prieteniei".
Miercuri, 26.02.2020, 08:39Chef Munti , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine morcov, ceapă, usturoi, vită, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rasol de vită cu legume".
Sambata, 23.11.2019, 11:36România ar putea deveni un mare jucător pe piaţa cărnii de vită, după ce Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană. Prima fermă specializată în creşterea şi înmulţirea vitelor din rasa Angus a fost inaugurată în judeţul Mureş.
Duminica, 27.10.2019, 19:19Avem un potenţial agricol legendar, dar importăm mâncare de şapte miliarde de euro pe an! E paradoxul românesc din care pierd şi producătorii, şi consumatorii. Importurile de alimente s-au dublat în numai patru ani. Cumpărăm din supermarketuri carne, peşte şi lactate aduse de la mii de kilometri, în timp ce fermierii români riscă să îşi piardă afacerile.
Marti, 08.10.2019, 23:41Avem un potenţial agricol legendar, dar importăm mâncare de şapte miliarde de euro pe an! E paradoxul românesc din care pierd şi producătorii, şi consumatorii. Importurile de alimente s-au dublat în numai patru ani. Cumpărăm din...
Marti, 08.10.2019, 19:27Robert Savu Candoi, a revenit și în sezonul șapte la "Chefi la Cuțite", și speră să-i impresioneze pe jurați cu un preparat de vițel.
Marti, 24.09.2019, 20:51Robert Savu Candoi, pentru a cincea oară la "Chefi la Cuțite", a venit să-i impresioneze pe jurați cu un preparat de vită.
Marti, 24.09.2019, 19:2414 state europene ar fi afectate, spun oficialii de la Bruxelles, printre care şi România. Unele ţări din blocul comunitar au început deja să distrugă carnea suspectă. Doar în Franţa au fost depistate 795 de kilograme din lotul contaminat,...
Sambata, 02.02.2019, 08:21Aproape trei tone de carne contaminată a exportat în UE un abator din Polonia. ANSVSA asigură, însă, că preparatele procesate nu prezintă niciun risc pentru sănătatea populaţiei.
Vineri, 01.02.2019, 00:08Aproape trei tone de carne contaminată a exportat în UE un abator din Polonia. ANSVSA asigură, însă, că preparatele procesate nu prezintă niciun risc pentru sănătatea populaţiei. 20 de kilograme de carne macră au fost depistate într-un...
Joi, 31.01.2019, 19:34Carnea de vită e deliciul din ziua de salariu. Un kilogram a ajuns atât de scump, încât oamenii îşi permit să cumpere doar atunci când îşi primesc banii, spun măcelarii. În ultimul an, preţurile au crescut cu 10%. Iar muşchiul de vită,...
Miercuri, 16.01.2019, 19:27În ultimul battle, creativitatea va fi la mare înălțime, căci echipele nu vor mai fi constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci vor pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact,...
Marti, 15.01.2019, 18:26Dar pentru că rasa românească nu e faimoasă pentru frăgezime, importăm tot mai multă carne de la an la an. Aducem vită chiar şi din Japonia, din regiunea Kobe, unde animalele sunt crescute cu masaj şi muzică. La noi, un kilogram dintr-o...
Miercuri, 19.09.2018, 19:37Vlăduţ a decis să ne arate cum se face cea mai bună rețetă de sărmăluțe în foi de viță! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezultatul este savuros!
Miercuri, 23.05.2018, 09:20Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Sărmăluțe în foi de viță", un deliciu de nerefuzat.
Miercuri, 23.05.2018, 08:51Vita de import este noua găselniţă din meniul românilor. Iar restaurantele şi hipermarketurile ţin pasul şi oferă sortimente de toate felurile. Surprinzător, vita argentiniană este pe ultimele locuri în topul celor mai bune feluri de carne.
Luni, 21.05.2018, 19:27Autorităţile locale l-au aşteptat însă cu surprize. A primit o carte despre. oaie şi o statuetă a ţăranului român. Petre Daea a degustat şi produse tradiţionale, iar cu acestă ocazie a înmânat unui producător un atestat de recunoaştere...
Luni, 14.05.2018, 08:16Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă de stroganoff de vită cu orez, atunci Vlădutz de la „Neatza cu Răzvan și Dani” îți arată cum se face!
Joi, 15.02.2018, 09:43Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchi de vită, orez, muștar, castraveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit stroganoff de vită cu orez.
Joi, 15.02.2018, 08:25Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă delicioasă cu multă carne tocată și legume.
Joi, 18.01.2018, 08:37Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă delicioasă cu multă carne tocată și legume.
Joi, 18.01.2018, 08:28Ți-e poftă de ceva bun și extrem de ușor de pregătit? Atunci află cum faci cea mai bună vită la plină încinsă!
Marti, 26.09.2017, 13:46Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan de la „Prietenii de la 11” este un „steak de vită gratinat”
Marti, 23.05.2017, 12:39Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan de la Prietenii de la 11 este un "Steak de vită gratinat"
Marti, 23.05.2017, 12:08Cornel Galeș povestește la Acces Direct ultimul moment din viața Ilenei Ciuculete. Mărturiile despre momentul în care zânica lui a părăsit această lume. Artista și-a dat ultima suflar în brațele sale.
Marti, 25.04.2017, 18:19Cornel Galeș povestește la Acces Direct ultimul moment din viaț aIlenei Ciuculete.
Marti, 25.04.2017, 18:17E scandal imens în Brazilia, cel mai mare exportator de carne roșie din lume! Reprezentanţii din industria alimentară sunt acuzaţi că au exportat pe piaţa din Europa cantităţi uriaşe de carne descompusă. Mai mult, producătorii ar fi folosit...
Marti, 21.03.2017, 19:27Manu Gabi, bucătar la o cantină din București, vrea să ia cuțitele celor trei chefi cu preparatul său "Mușchi de vită cu legume și sos Gorgonzola".
Luni, 06.03.2017, 22:49Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi - "Best Ragu" - un antricot de vită într-un sos delicios!
Luni, 23.01.2017, 08:24Daniela Crudu și-a lăsat mască fanii după ce aceștia au aflat un detaliu neștiut din viața brunetei!
Miercuri, 14.12.2016, 11:32În timp ce multe femei au probleme cu silueta și nu știu ce să mai facă pentru a scăpa de kilogramele în plus, gurile rele spun că Daniela Crudu a ajuns de partea cealaltă a baricadei.
Miercuri, 14.12.2016, 10:15I s-a spus Chirurgul Îngerilor. Sau Îngerul Copiilor. Era mai degrabă Îngerul Morţii, spun surse din anchetă. Un temut Josef Mengele modern. La dosar stau dovezi şi mărturii care înspăimântă
Duminica, 11.12.2016, 19:05Este eficientă în a construi masă musculară şi forţă pentru că are un conţinut mai ridicat de creatină decât orice alt aliment Creatină este sursă de energie a muşchilor
Marti, 06.12.2016, 11:12Mai intai punem în oala sub presiune nautul si îl lasam sa fiarba bine.
Marti, 29.03.2016, 14:49Carnea este alimentul pe care nu prea îl păstrăm în frigider. Este de preferat să cumpărăm cât mâncăm ozi, cel mult două.
Duminica, 27.03.2016, 14:53O descoperire de-a dreptul șocantă a uimit întreaga lume. Clienții s-au îngrozit când au aflat ce carne au cumpărat.
Miercuri, 25.11.2015, 10:52Rubrica ”Smiley News” aduce și astăzi noi clipuri amuzante și inedite din întreaga lume.
Miercuri, 29.04.2015, 08:24Veșnica problemă a oricărui concurent de la Iadul bucătarilor a fost modul în care prepara carnea de vită. De cele mai multe ori aceasta era prea bine făcută sau prea în sânge
Marti, 17.02.2015, 11:49Deschiderea restaurantului ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” se dovedește a fi o probă mult prea dificilă pentru cei 20 de concurenți. Lipsa de concentrare a acestora l-a scos din minți pe chef Florin.
Luni, 29.09.2014, 21:51Deschiderea restaurantului ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” se dovedește a fi o probă mult prea dificilă pentru cei 20 de concurenți. Lipsa de concentrare a acestora l-a scos din minți pe chef Florin.
Luni, 29.09.2014, 15:55Ediţia de luni seară a show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îi aduce pe cei 20 de concurenţi faţă în faţă cu provocarea de a ţine service-ul în restaurant pentru cei aproape 100 de oaspeţi care vin la inaugurarea locului.
Luni, 29.09.2014, 11:24