- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Baza pentru mâncăruri de la Maggi pentru preparatele cu vită nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie.
Care este secretul lui Vlăduț pentru mâncărurile cu vită
„Întotdeauna avem nevoi de ajutoare în bucătărie. Știm cu toții că, în general, carnea de vită, depinde ce porțiune anatomică de la vită este vorba, au un timp de prelucrare mai greoi, mai ușor sau mediu. Dar întodeauna, pentru a da savoare sau gust unui preparat, un preparat cu carne de vită, eu am un preparat excelent de la Maggi”, spune Vlăduț.
Bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a împărtășit cu toată lumea care este secretul gustului perfect pentru mâncărurile cu vită.
„Este vorba despre baza pentru mâncăruri cu vită de la Maggi. Conținutul unui borcănaș este ideal pentru circa 3,5 litri de apă, astfel, dumneavoastră deschideți borcanul, iar pentru un litru de apă, dacă folosiți mai puțin, este suficient să adăugați 3 linguri din baza pentru mâncăruri, iar apoi cu ajutorul unui tel, amestecați totul bine și obțineți o bază excelentă pentru sos”, continuă Vlăduț.
Bucătarul a pregătit un sos delicios de măsline cu lămâie și suc de roșii
„Voi pregăti un sos de măsline cu lămăie și suc de roșii. Sosul este cel mai important la o mâncare, deoarece acesta face legătura între carne și garnitură, adică legumele. Sosul trebuie să fie mereu delicios. De aceea, Maggi vine în ajutorul meu cu acest preparat, cu această baza pentru mâncăruri cu vită”, spune el.
Iată că această bază pentru mâncăruri se mai poate folosi și la alte mâncăruri.
Citește și: Care este unul dintre ingredientele preferate ale lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani
„Trebuie să vă mai spun că e ideal nu numai pentru preparatul meu, de exemplu, ciorba de văcuța este minunată, pentru goulash sau carne pregătită la cuptor și fripturi. Tot ce ține de carne de vită”, explică Vlăduț.