Antena Căutare

Ce au oferit semifinaliștii de la Asia Express gazdelor din Israel: „Vreți să încercați?”

În ediția 40 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, concurenții au primit din partea Irinei Fodor câte o doză de bere Ursus, pentru ca gustul competiției să fie unul și mai intens!

Elwira si mihai Petre la asia express, sezonul 4, band bere ursus Galerie
Elwira și Mihai Petre au oferit gazdelor din Israel șansa unui moment mic de răsfăț | Antena 1

Trei echipe au luptat și s-au întrecut în numeroase misiuni în ediția 40 din sezonul 4 al reality show-ului Asia Express, de la Antena 1. Ultima etapă a competiției a adus misiuni dificile, provocări la autostop și multe ore de alergat sub soarele dogoritor din Israel.

La finalul zilei, toți au putut savura în liniște o răcoritoare bere Ursus, oferită din partea Irinei Fodor.

Concurenții de la Asia Express au savurat Berea Ursus împreună cu gazdele lor din Israel

Ediția 40 a îndrăgitului reality show a început în forță cu un joc ce a presupus ca fiecare concurent să ghicească detalii despre coechipier. A fost un moment mai mult decât comic, chiar dacă emoțiile au continuat să fie la fel de intense. Gândul la marea finală i-a făcut pe toți cei rămași în competiție să își forțeze limitele din plin. Totuși, Irina Fodor a fost atentă cu cele trei echipe, oferindu-le doze de bere Ursus.

Citește și: Emi și Cuza au ieșit în oraș cu Iulia Albu, la Asia Express! Cum s-au distrat cei trei, la un local din Georgia

Totuși, drumul lung și presărat cu misiuni dificile i-a făcut pe concurenți să amâne acest răsfăț pentru mai târziu.

irina fodor oferind bere ursus

Concurenții au primit din partea Irinei Fodor doze de bere Ursus

După ce au trecut prin probe grele, echipa formată din Estera și Lidia Buble a primit cufărul cu nestemată, fiindcă a ajuns ultima la Irina Fodor. Gândul că există riscul de-a părăsi competiția nu le-a dezarmat total însă pe fete.

Seara, după ce și-au găsit un loc de cazare, concurenții au scos dozele de bere Ursus și le-au savurat în liniște, cu gândul la ziua care a trecut, dar și la ceea ce urmează.

De data aceasta, berea Ursus a fost împărțită cu oameni din Israel, care nu au refuzat șansa de-a descoperi gustul inconfundabil al băuturii românești.

Și după o zi istovitoare, presărată cu misiuni complicate și solicitante, ce poate să meargă mai bine decât o răcoritoare bere Ursus?

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

EXCLUSIV. De la cine a primit Emi primul telefon, după ce și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. Ce nu s-a văzu... Asia Express, 24 noiembrie 2021. Irina Fodor a oferit un cufăr și o echipă riscă eliminarea din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, Alexia și Aris Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Duminica, 26.11.2023, 21:49
Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express.

Luni, 16.05.2022, 14:40
Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai și Elwira au făcut echipă la Asia Express și s-au descurcat atât de bine la probe, încât au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi au atras simpatia fanilor și au dezvăluit de curând cum au aflat fetițele lor că părinții au venit învingători în România.

Miercuri, 26.01.2022, 12:59
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

Miercuri, 12.01.2022, 12:19
Ultimele știri
x