Antena Căutare

VIDEO de senzaţie. Ana Baniciu, gesturi tandre, la masă, cu un thailandez: ”Opa! A fost și un pupic”

Pe Drumul Dragonului, s-au pierdut rând pe rând aproape toate vedetele intrate în cursă! Raluka şi Ana Baniciu au câştigat în finală, în faţa unor concurenţi redutabili. 

Pe Drumul Dragonului, s-au pierdut rând pe rând aproape toate vedetele intrate în cursă! Raluka şi Ana Baniciu au câştigat în finală, în faţa unor concurenţi redutabili.

Una dintre cele mai simpatice probe a fost cea în care concurenţii au mâncat spaghetti asemenea personajelor din desenul animat "Doamna şi Vagabontul".

”Opa!, a fost și un pupic!”, spune Raluka. Ana Baniciu are parte de gesturi tandre, la masă, cu un thailandez.

Destinația finală ,,Asia Express”, Bangkokul, a fost cea mai mare provocare pentru finaliști, care și-au întrecut pentru ultima dată limitele într-o cursă nebună pe străzile metropolei asiatice. Orașul, o combinație între stilul asiatic și cel european, le-a oferit o lecție, căci fiecare a înțeles că o luptă este pierdută doar în momentul în care renunți. Cu lacrimi în ochi și cu o dorință incredibilă de a păși cât mai repede pe covor, în fața Ginei Pistol, Ana Baniciu și Raluka au fost prima echipă ajunsă la punctul final al aventurii.

Record de audiență doborât: peste 2 milioane de telespectatori au urmărit finala ,,Asia Express”: Cel mai dur reality sh... Raluka și Ana Baniciu au câștigat Asia Express: "Toată lumea m-a întrebat cum am putut să înghit acel gândac negru....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x