Căutare Live

Ce a dezvăluit Andrei Stoian (Mexicanu') de la Chefi fără limite, la scurt timp după ce a fost eliminat. Ce a anunțat

La scurt timp după ce a fost eliminat, în semifinala emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1, Andrei Stoian, cunoscut și drept Mexicanu', a făcut o dezvăluire la care fanii au reacționat imediat.

La scurt timp după ce a fost eliminat de la Chefi fără limite, Andrei Stoian a publicat un mesaj neașteptat pe Instagram

Antena 1

În ediția 27 a emisiunii Chefi fără limite s-a desfășurat ultima zi a semifinalei, la Naxos. Au fost probe dificile și situații tensionate. Primii care au reușit să ajungă în finală au fost movii lui Scărlătescu, urmați apoi de echipa lui Florin Dumitrescu. La finalul ediției, fiindcă a pierdut proba de gătit, echipa verde a pierdut un concurent.

Andrei Stoian, zis și Mexicanu', a fost eliminat din competiție și, la scurt timp după, a publicat pe contul său de Instagram un mesaj neașteptat, la care fanii au reacționat imediat.

Ce a dezvăluit Andrei Stoian (Mexicanu') la scurt timp după ce a fost eliminat de la Chefi fără limite

În ultima zi din semifinala Chefi fără limite, Sorin Bontea l-a pierdut pe simpaticul Andrei Stoian (Mexicanu'). De-a lungul timpului, tânărul a luptat intens pentru a-și ajuta echipa și pentru a aduce avantaje la diferitele probe la care a participat. La probele de gătit, Andrei Stoian a încercat să fie atent la indicațiile primite și să se facă din ce în ce mai util, demonstrând că poate învăța din greșeli.

Citește și: Prima reacție a lui Becky (Rebecca Bumputu), după ce a fost eliminată de la Chefi fără limite, în semifinală

Totuși, în ediția 27 a emisiunii Chefi fără limite, concurentul a fost eliminat și vestea a adus un val puternic de tristețe nu doar pentru echipa verde condusă de Sorin Bontea, ci și pentru ceilalți concurenți. Chiar și Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au regretat plecarea tânărului ambițios, semn că toți i-au apreciat spiritul „nebun” și prezența în competiție.

„Vă mulțumesc pentru tot! Drumul meu la @Chefifaralimite s-a încheiat dar nu și drumul către evoluția mea în cariera de bucătar, mă sui în rachetă, îmi pun casca și limita-i cerul. Din punctul meu de vedere am câștigat premiul cel mare, încrederea de sine și niște oameni extraordinari alături de care mi-a făcut mare plăcere să trecem și să trăim această experiența fără limite! Love ya all! 🤘”, a scris Andrei Stoian, cunoscut și drept Mexicanu', pe pagina sa de Instagram.

Așa cum era de așteptat, urmăritorii tânărului au reacționat imediat și postarea a adunat numeroase aprecieri și comentarii, printre care și de la Sorin Bontea.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, episodul 27 din 20 aprilie 2022. Ce concurent a fost eliminat și cine a ajuns în finală... Chefi fără limite, în spatele camerelor! Florin Dumitrescu a dezvăluit cum e să dormi lângă Bontea și Scărlătescu...
Ultimele știri
x