Antena Căutare

Chefi fără limite, 12 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea. Ce echipă merge direct în semifinala Chefi fără limite

În a doua zi din Creta, în cel de-al optulea stage din emisiunea Chefi fără limite, concurenții s-au întrecut pentru a obține imunitatea de echipă, biletul care îi trimite în semifinală. Află ce s-a întâmplat în ediția 23 a show-ului de la Antena 1, difuzată pe 12 aprilie 2022, ce echipă a câștigat proba de gătit și are locul asigurat în semifinala Chefi fără limite.

colaj de fotografii cu irina fodor  si echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
În a doua zi din Creta, în cel de-al optulea stage din emisiunea Chefi fără limite, concurenții s-au întrecut pentru a obține imunitatea de exhipă, biletul care trimite o echip direct în semifinală. | Antena 1/ Chefi fără limite

În episodul 23 din 12 aprilie 2022, în etapa a opta de la Chefi fără limite, desfășurată în Creta, echipele au luptat pentru imunitatea de echipă. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au ascuțit cuțitele pentru a duce la bun sfârșit încă o etapă care pune o miză importantă: prima echipă care intră în semifinală!

Ziua a început promițător pentru echipe! Seara a fost un sfeșnic pun pentru fiecare, iar toți au debordat de energie încă de la primele ore ale dimineții. Seara s-a încheiat apoteotic pentru echipa mov care a câștigat imunitatea individuală și chef Cătălin Scărlătescu a ales să-l trimită în semifinală pe Istvan.

O seară cu totul specială a fost și pentru Irina Fodor, care a primit vizita neaștepată a lui Răzvan Fodor. Rămâi aproape pentru a parcurge acest traseu interesant și află care este noutatea din ediția 23 de la Chefi fără limite, difuzată pe 12 aprilie 2022.

Ce echipă a câștigat imunitatea și intră direct în semifinala Chefi fără limite. Verdictul a fost dat în episodul 23 din 12 aprilie 2022, în etapa a opta de la Chefi fără limite, desfășurată în Creta

Proba brunchului și antikristo au fost încheiate cu scucces de către chefi și concurenți, iar avantajele au fost împărțite pe merit și puse în joc în proba de gătit, care are o miză uiașă: imunitatea de echipă.

Astfel, echipele au luptat astăzi pentru a-și asigura locul în semifinală, însă doar una singură a strălucit în fața loclanicilor cu un preparat fenomenal.

Echipa mov intră în semifinala Chefi fără limite. Lui Chef Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău

În a doua zi a etapei a opta a fost o zi lungă în care toți au tras din greu pentru a avantaje, atuuri bune de folosit în proba de gătit a serii. A fost o luptă încinsă, pe de o parte, de pretențiile temei, un dish cu măsline și, pe de altă parte, de dorința fiecărui chef de a-și vedea echipa în etapa semifinală. S-au folosit ingrediente de top pentru niște creații culinare ireproșabile.

Acum, totul depinde de gustul localnicilor, care, după cum știm, sunt greu de impresionat.

Jurații au dat verdictul, farfuriile au fost sparte rând pe rând și finalul a fost fantastic! Echipele au ajuns la egalitate, 7 farfurii echipa verde, 7 farfurii echipa mov. În caz de egalitate între echipe, cel care va da verdictul final va fi cheful local.

“Voi știți ce se întâmplă în această situație? Cheful local va trebui să guste din cele două farfurii”, anunță Irina Fodor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chef Cătălin Scărlătescu a fost în culmea fericirii, dar din cauza presiuniiacestuia i s-a făcut rău. Irina l-a întrebat de mai multe ori dacă are nevoie de medic, însă chef Cătălin a reușit să își revină treptat.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 22 din 11 aprilie 2022. Prima zi în Creta a adus probe de foc și avantaje pe măsură. Cine a câștigat

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 11 aprilie 2022. Irina Fodor, în lacrimi după ce Răzvan Fodor a venit în Creta. Momente emoționante... Chefi fără limite, episodul 23 din 12 aprilie 2022. A doua zi în Creta a adus probe de foc și avantaje pe măsură. Cine a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x