- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
În episodul 23 din 12 aprilie 2022, în etapa a opta de la Chefi fără limite, desfășurată în Creta, echipele au luptat pentru imunitatea de echipă. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au ascuțit cuțitele pentru a duce la bun sfârșit încă o etapă care pune o miză importantă: prima echipă care intră în semifinală!
Ziua a început promițător pentru echipe! Seara a fost un sfeșnic pun pentru fiecare, iar toți au debordat de energie încă de la primele ore ale dimineții. Seara s-a încheiat apoteotic pentru echipa mov care a câștigat imunitatea individuală și chef Cătălin Scărlătescu a ales să-l trimită în semifinală pe Istvan.
O seară cu totul specială a fost și pentru Irina Fodor, care a primit vizita neaștepată a lui Răzvan Fodor. Rămâi aproape pentru a parcurge acest traseu interesant și află care este noutatea din ediția 23 de la Chefi fără limite, difuzată pe 12 aprilie 2022.
Ce echipă a câștigat imunitatea și intră direct în semifinala Chefi fără limite. Verdictul a fost dat în episodul 23 din 12 aprilie 2022, în etapa a opta de la Chefi fără limite, desfășurată în Creta
Proba brunchului și antikristo au fost încheiate cu scucces de către chefi și concurenți, iar avantajele au fost împărțite pe merit și puse în joc în proba de gătit, care are o miză uiașă: imunitatea de echipă.
Astfel, echipele au luptat astăzi pentru a-și asigura locul în semifinală, însă doar una singură a strălucit în fața loclanicilor cu un preparat fenomenal.
Echipa mov intră în semifinala Chefi fără limite. Lui Chef Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău
În a doua zi a etapei a opta a fost o zi lungă în care toți au tras din greu pentru a avantaje, atuuri bune de folosit în proba de gătit a serii. A fost o luptă încinsă, pe de o parte, de pretențiile temei, un dish cu măsline și, pe de altă parte, de dorința fiecărui chef de a-și vedea echipa în etapa semifinală. S-au folosit ingrediente de top pentru niște creații culinare ireproșabile.
Acum, totul depinde de gustul localnicilor, care, după cum știm, sunt greu de impresionat.
Jurații au dat verdictul, farfuriile au fost sparte rând pe rând și finalul a fost fantastic! Echipele au ajuns la egalitate, 7 farfurii echipa verde, 7 farfurii echipa mov. În caz de egalitate între echipe, cel care va da verdictul final va fi cheful local.
“Voi știți ce se întâmplă în această situație? Cheful local va trebui să guste din cele două farfurii”, anunță Irina Fodor.
Chef Cătălin Scărlătescu a fost în culmea fericirii, dar din cauza presiuniiacestuia i s-a făcut rău. Irina l-a întrebat de mai multe ori dacă are nevoie de medic, însă chef Cătălin a reușit să își revină treptat.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.
Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.